4 Mayıs 2009 Pazartesi

Feeling light

Hey :) 3 günlük güzel ve verimli bir tatil geçirdim, dinlendim, "kendin yap" projemi gerçekleştirdim, James Holden'ı dinledim, Mordolap'la küçük ama farklı bir çekim yaptık,cadıpazarı ürünlerinin çekimlerini tamamladım, her şey güzel ve eğlenceliydi. Detayları teker teker göreceksiniz ancak bana biraz zaman lazım. Beni beklerken, siz tatilinizi nasıl geçirdiniz ondan bahsedebilirsiniz mesela, şimdilik hoşçakalın.

Hey :) I had a nice three days ( Friday was national holiday), I rested, did my first "DIY" project, listened James Holden, did a little joint shoot with Mordolap, everything was fun. I'll give you the details but I need some time. While you are waiting, you can write about your three days off / weekend for example. See you later.

Source: Decadent Photographer: Camilla Akrans Model: Lily Donaldson

8 yorum:

Elvan dedi ki...

Selam,
Ben haftasonunda kendime yakışan bir güneş gözlüğü aradım durdum:)) Nitekim buldum da ama fiyatı biraz pahalı geldi:) Bilmiyorum belki ebay den alırım.
Senin haftasonunun verimli geçmesine sevindim:) Detayları sabırsızlıkla bekliyoruz.

nur dedi ki...

ders çalışarak malesef:)

Stilcatcher dedi ki...

Koca iş seyahatinde, ülke dışında idi, bütün bekar arkadaşlarım ya uyuz modunda ya da sevgilileriyle idi, evliler zaten çoluk çoçuk,başka alemdelerdi,eee bana da kitap, film ve yazı yazmak kaldı hafta sonu:)))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben taşınma konusunda bazı işlerimiz kalmıştı onları tamamladım, gg'den francesco biasia çanta alışverişi yapmıştım - çantama kavuştum, gezdim, taşınma telaşı içinde kombinasyon üretip akşam sapphire'e gittim ve ertesi gün yani dün paso uyudum.

tüm bu telaş içinde diyetimi ve organik beslenme düzenimi bozmadığımı belirtir, içki içmediğim için kendimi tebrik etmek isterim:)

betsy dedi ki...

cadııı yine konuyla alakasız yorumumla karsındayım =)
spor ayakkabı alacagım ama ne alsam yau karar veremedim :/

Unknown dedi ki...

Elvan: Burada gözlükler genelde fahiş fiyatlı ben de çoğunlukla ebayden almaya çalışıyorum

Pia: :( Başarılar sana.
Itır: Öyle durumlardan nefret ederim ama bazen evde oturmakta iyidir, hele zaten çok geziyorsan :).

Seda: :)) O zaman ben de seni tebrik ederim.

Betsy: Sporda giymek için mi yoksa günlük bir şey mi?

betsy dedi ki...

tabi evet acıklama yapmam gerekliydi :S
günlük kot altına filan giyebilecegim gibi..
converse lerim eski geliyo gözüme cok ama annem converse almaya artık bi dur de herkeste var, bana fenalık geldi dedi :)
baska modellerede bakıyorum kaba geliyor
senden fikir istiyorum :))
tenk yu tenk yu tenk yu

Unknown dedi ki...

Ben Onitsuka Tiger,New Balance,Adidas Originals veya Nike'den bir şey olabilir diyorum, ben de en son Onitsuka Tiger almıştım. Converse klasik, beğeniyorsan alabilirsin yine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...