31 Mart 2008 Pazartesi

Bugün ne giydim?




Dışarda kış hüküm sürmekte, tabiki benim ruhum ve kıyafetlerimde de.

Önce içimizden başlayalım:

  • H&M hırka


  • H&M pinafore elbise


  • Mango beyaz tişört


  • Mango kemer


  • Ve bir cadı klasiği Kurt Geiger oxford botlar ( Sizi bu botları daha sık göreceğiniz konusunda uyarmıştım değil mi? ) :)


  • H&M trençkot ve çanta

Bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum, üstümdekiler puantiyeli değildir, o aynadaki boya lekeleriyle alakalıdır :)



29 Mart 2008 Cumartesi

DKNY'da bahar temizliği

En son DKNY'ın temizlik amaçlı indirimine gittiğimde, komik paralara pek çok parça bulmuştum, bu sebeple 28-29-30 Mart tarihlerinde Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi'nden, taşınmaları sebebiyle yapılan bahar temizliği indirimine de bu öğleden sonra uğradım ama düşündüklerimi bulamadım. Çeşit fazla olmasına rağmen,pek alınası parçalar yoktu ve büyük bedenler kalmıştı, fiyatlar önceki zamanlara göre pahalıydı . Daha önce kapanan Posh adlı mağazadan artan ürünlerde arada gözüme çarptı Marc by Marc Jacobs ve See by Chloé den parçalar gördüm, fiyatları da uygundu ama gene beden sorunu vardı, isabetsiz bir girişim oldu. İlgilenenler için DKNY 1 Nisan'dan itibaren Atiye sokaktaki yeni mağazasında olacak.

Tülin Kermen'den yararlı(!) tüyolar


Günaydın ekinde Vitrin Meleği adında köşesi olan Tülin Kermen'i okur musunuz bilmem, ben genelde konuyla ilgilendiğim için okuyorum. Neyse, bu haftaki yazısında başlayacak olan ara indirimden alışveriş yapabilmemiz için ipuçları vermiş, sağolsun. İlk ipucu şöyle diyor aynen yazıyorum:

Öncelikle alışverişe çıkarken rahat çıkarıp giyebileceğiniz türde kıyafetler tercih edin. Hatta askılı bir tişört ve bir tayt giyin, belki boş soyunma odası bulamazsınız ve kıyafetleri olduğunuz yerde denemek zorunda kalabilirsiniz. En önemli ayrıntı ise asla çantanız ağır olmasın .
Şimdi, soyunma odası bulamamak, rahatlık ..vesaire durumu doğru düşünülmüş ancak hangimiz sokağa bir askılı tişört altına tayt ile çıkarız ki söyler misiniz? Ne bu hava bu incelikte kıyafetleri giymeye uygun, ne de bu kıyafet çoğumuz için sokağa çıkılabilecek rahatlıkta. Askılı tişörtle kastı tunik tarzı birşey olabilir, anlatmak istediğini tam anlatamamış olabilir, ama bu beni pek ilgilendirmez,ben okuyucu olarak burda ne demek istiyor acaba diye düşünmek durumunda değilim. Bana bu görünüm daha çok spor salonu için uygunmuş gibi ve bu tüyo için fazla düşünülmemiş gibi geldi, siz ne dersiniz?

Yerli markalara, top modeller




Firmaların 2008 ilkbahar - yaz reklamları, dergilerde, bill boardlarda görücüye çıkalı bir süre oldu. Önce Beymen ilanları ilgimi çekti, çünkü Avustralya Perth doğumlu ve 21 yaşındaki top model Gemma Ward o meşhur bebek yüzüyle bizlere merhaba dedi. Bu beni fazla şaşırtmadı, Beymen daha önce de içlerinde en top model Kate Moss ve Missy Rayder gibi modellerin yer aldığı reklamlar çekmişti. Sonraları Vakko için Amerikalı ünlü model Erin Wasson çiçekli elbisesiyle bill boardlarda ve mağaza vitrinlerinde şehrimizin caddelerini renklerdirdi, bu da Vakko için bir ilk değildi, geçen sene benim de favori top modellerimden Gisele Bundchen ve daha önce Marc Jacobs'un adına çanta tasarladığı ünlü Kanadalı model Jessica Stam'le gözlerimizi senlendirmişlerdi. Bir üçüncü top model atağı Victoria's Secret modellerinden güzel Brezilya'lı Anna Beatriz Barros'lu Desa'nın ilanları oldu ki Nisan ayının Instyle dergisinde gördüm ve ilk kez Desa reklamları ilgimi çekti. Anlaşılan Desa farklı bir evreye geçmişti, çekimler, yaratılan imaj, ürünler güzel, Anna'nın çekimlere etkisi ise yadsınamayacak boyutta. Bu güzel reklam kampanyasını web sitelerinde hala olmamasını hala biraz daha çalışmaları gerektiğini gösterirken, İtalyan bir tasarımcı ile iş birliği yaparak, Özcan Deniz'li reklam ve kurum imajını geride bıraktıklarını görmek sevindirici :)



27 Mart 2008 Perşembe

Bugün ne giydim?



Havalar bir garip. Bir soğuk,bir sıcak, ben hasta, ofistekiler hasta,tez zamanda şifa diliyoruz kendimize ve diğer hastalara, gelelim bugunun seçimlerine:


  • Topshop gri tunik

  • Zara jean

  • Kurt Geiger botlar ( Onlara veda etmeye az kaldı, giyebildiğim kadar giymeye çalışıyorum, dolayısıyla önümüzdeki günlerde yine kendilerini ayağımda göreceksiniz .)

  • Mango bej rengi trençkot

  • Agatha kolye

  • H&M siyah çanta

  • Chanel gözlük

İstanbul'a bahar Lanvin ve Etro ile geldi


Sair Nedim ve Süleyman Seba Caddelerinin mini bir 5. cadde olma yolundaki değisimlerinden bahsetmiştim. İşte o değişimlerin ilk örnekleri Lanvin ve Etro mağazaları oldu, dekorasyon işini hızlıca bitirip kapılarını açtılar, ben de zehir hafiye hemen resimlerini çektim, pek matah değiller ama bir fikir verebilir :) 19 Mart'ta devlet erkanı tarafından açılışı yapılan Sıraevler projesi hızla devam ediyor. Marni, Chloé, Marc Jacobs , Marc by Marc Jacobs, Bottega Veneta, Jimmy Choo, Sergio Rossi sırada olanlar, merakla bekliyorum :)

24 Mart 2008 Pazartesi

Bu haftanın ganimetleri!


Diyorum ya içimde önlenemez bir alışveriş isteği var diye, hah işte o istek sonucu bu hafta sonu yine bişiler aldım. İlki uzun zamandır istediğim Marc By Marc Jacobs altı lastik mary jane ayakkabılar, diğeri de Citizens of Humanity'den boot cut jean, ikisi de indirimdeydi ;)

22 Mart 2008 Cumartesi

Bugün ne giydim?




Cuma gecesi yine evde oturmadım, iste seçimlerim:

  • Kate Moss for Topshop elbise

  • Calzedonia çorap

  • Zara ayakkabı

  • Accessorize çanta

  • Mng küpe

  • 3C yıldız bileklik

Tek başıma düzgün fotoğraf çekmem mümkün olmadı, lütfen fona ve arkadaki dağınıklığa değil, bana odaklanın,bu sefer detayları da çektim :))

17 Mart 2008 Pazartesi

Eda ve ördekler


Eda Taşpınar'ı buraya stili ile konuk etmek isterdim ama kısmet bu şekildeymiş. Belki gördünüz belki görmediniz, kendisi geçenlerde katıldığı bir davette kıyafetindeki yaban ördeği tüylerine ilişkin "Nurettin bu ördeği avlanma mevsiminde vurmuştu. Etini evimizde yedik, tüylerini de bu şekilde değerlendirdim" şeklindeki açıklaması ile, herkes gibi beni de dehşete düşürdü. Bakın ne kadar farklı ve yaratıcıyım diye kredi toplamak adına bu barbarca gösterişin bu şekilde, çok normalmiş gibi anlatması kendisinin karakteri ile ilgili bize önemli bir done vermiştir. Yazın Bodrum'da iskelede güneşlenirken yanına gelen ördekleri besleyen Eda Hanım, aynı türde başka bir canlının kanatlarından kendine aksesuar yapmakta bir sakınca görmemiştir, bence bu western filmlerinde gördüğümüz kızılderililerin öldürdükleri insanların kafa derilerinden kemer yapmalarının bir başka versiyonudur. Zevk için başka bir canlının öldürülmesi kadar kürke de karşı olduğumu ve bu tarz durumlarda bu blogta eleştirilerin en beterini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın, Eda Hanım ilgi çekmek için başka bir yol araştırsın ve masum ördekleri rahat bıraksın.

İstek parça yapabilir miyim?


Cumartesi günü yaptığımız Nişantaşı turunda Beymen'e de bir uğradık, beğendiğimiz pek çok şey oldu ama birini gerçekten alsam mı diye düşündüm, işte karşınızda Marc by Marc Jacobs Dr. Q Colorblock Huge Hillier Hobo ( ne uzun ismi var değil mi ). Kendisi patent derisi, bordo ve pembe colorblock tasarımı, içinin şekerliği ve büyüklüğü ile gözlerimi kamaştırdı, fiyatı 825 ytl, ben çok beğendim, ya siz?

16 Mart 2008 Pazar

Bir film seyrettim, hayatım değişti: Lagerfeld Sırları




Geçen hafta cumartesi yani 8 Mart'ta alışveriş dışında, 1 haftadır yazamadığım ama sizinle paylaşmam gereken bir aktivitem daha oldu, o da Karl Lagerfeld ile üzerine Rodolphe Marconi tarafından yönetilen "Lagerfeld Sırları" (Lagerfeld Confidentiel), adlı dökümanter filmi seyretmiş olmam. İstanbul'da sadece Kanyon ve Maçka Gmall'da gösterime giren bu filme yine bir kız arkadaşımla gittim ve o haftasonu ana konuşma konumuz film ve Karl Lagerfeld oldu diyebilirim. Yönetmen Marconi, dünyada sadece 3 adet üretilen Thom Brown marka gri kaşmir trikosuyla gitmiş Lagerfeld'le buluşmaya ve onu filmi yapmaya ikna etmiş, bilin bakalım o kazaklardan diğer ikisi kimdeymiş? :) Önceleri Chloé, şimdilerde Chanel, Fendi gibi dev moda evlerinin ve kendi markasının tasarımcısı olan Karl Lagerfeld'in dehası ve kendisi hakkında bilgilerim bu filme kadar gerçekten sınırlıymış diyebilirim.

150 saatlik çekim yapılan ve 3 yılda tamamlanan filmin ilk sahnesi Karl Lagerfeld'in evinde başlıyor, çoğu kimsenin ve benim hayal edeceğim gibi lüks ve ihtişam içersinde bir ev değil, sade, bayağı dağınık ama kendi içinde düzeni olan bir dağınıklığa sahip, sayısız kitaplar, dergiler, çizimler, yüzükler, 2 çekmece de yüzlerce yaka, her müzik türü için ayrı bir ipod( ben 11 adet saydım) gözümüze çarpan detaylar. Kendisine yüzüklerin efendisi dense yeridir çünkü bir insanın bu kadar yüzüğü olamaz sanırım:) Film boyunca, kendisiyle beraber kıyafet tasarlıyor,defilelere gidiyor, ünlülerle buluşuyor( Nicole Kidman,Monaco Prensesi Caroline) çizim yapıyor( Çizim tekniği hayranlık uyandırıcı en sevdiği malzeme tipex), fotoğraf çekimlerine tanıklık ediyorsunuz ve genelde tasarımcı kimliğinin dışında bir patron, fotoğrafçı, çizer, filozof gibi kavramları da kendisinde buluyorsunuz. Genelde kara gözlükleri( Film boyunca sadece 3 kere toplam 10 sn falan gözlüksüz görünüyor), dar silueti, siyah giymesi, at kuyruğu ile kafamızda bir protip oluşturduğumuz bu dahinin iç yüzüne, karakterine ve yaşamına da tanıklık ediyorsunuz. Yönetmen film boyunca ailesinden, çocukluğuna, cinsellikten, moda dünyasına kadar kimileri bazen fazla direkt ve rahatsız edici olabilen soruları soruyor ve Karl bunları içten, esprili, akıllı, her biri hayat dersi olabilecek cümlelerle cevaplıyor ve siz ona gerçekten hayran oluyorsunuz. Kendisi çalışanlarını övececek, sovlar sonunda kendilerine bir şeyler almalarını isteyecek, araba da öne binecek, herkesin ona ismiyle hitap etmesini isteyecek kadar alçakgönüllü ama hataları affetmeyen biri, herşeyi halletmiş sanki hayatın sırrını bulmuş, ermiş gibi dingin, rahat, hayatı, konumunu ve kendini hazmetmiş bir insan. Bazen fazla katı, insanlara yük olmak istemeyen, insanlardan uzak bir portre çizen ve nostaljiye, geçmişte yaşayan insanlara tahammülü olmayan ve bu konuyu su sözle özetleyen:

“Daha öncesi daha iyiydiyse, o zaman hemen intihar etmeli.”

Moda dünyası ile ilgilenen, ilgilenmeyen herkesin görmesi ve kendine hayat dersi çıkartması gereken bu şaşırtıcı, eğlenceli dökümanteri ben kaçırmayın derim , Cem Hakko filmi yurt dışında seyredip, etkilenip Türkiye'ye getirmesine şaşmamalı, gerçekten etkileyici, dvd sini de en kısa zamanda koleksiyonuma katmayı düşünüyorum.


Renkli Wayfarerlar


80'lerin Rayban Wayfarer modeli geçen seneden beri nicesinin yüzünü süsledi, ucuz - pahalı pek çok marka bunlara benzer gözlükleri beğenimize sundu. Wayfarer'ların saltanatı hala ama biraz renklenerek devam etmekte, kırmızı, beyaz, yeşil gibi renklerin yanında, resimdeki 3 İngiliz hanfendinin ( Sienna Miller dışında, Kelly Osbourne ve Lilly Allen stil adına benim için pek bir şey ifade etmemekte ) son zamanlarda görüntülendikleri gibi bu tarz gözlüklerin mavisini de sıkça göreceğimiz kesin.

11 Mart 2008 Salı

Bugün ne giydim?


Bugün renkliyim:



  • Topshop elbise

  • Mor çoraplar Calzedonia

  • Ayakkabı Zara

  • Bilezik Accesorize

  • Çanta Louis Vuitton

Üstüme de klasik bej rengi trençkot giydim, oda Mango'dan :)

10 Mart 2008 Pazartesi

Dolabımın yeni konukları


Dünya kadınlar günü ve indirimin son günleri şerefine bu haftasonu 2 adet ayakkabıyı daha dolabıma katmış bulunuyorum :) Biri gri platform rugan, diğeri mor- fuşya saten ve yine platform. Ayakkabılar Nine West'ten olup, bana 1 ayakkabı fiyatından da aza mal oldular ( Gri 59, diğeri 69 tl) Burnu kapalı ayakkabının Miu Miu'nun bir modelinin nerdeyse ikizi olduğunu farketmediğimi sanmayın ama hem tipi hoşuma gitti hem de zaten o Miu Miu ları uzunca bir süre alabileceğimi sanmıyorum. İndirimin son günleri olduğu için numara ve model konusunda sıkıntı olabiliyor ama yine de Nine West'e bir göz atın derim, yeni sezondaki krem rengi oxfordlara da bayıldım. Herkesin dünya kadınlar gününü kutlayıp, yanaklarından öperim :))

5 Mart 2008 Çarşamba

Cadının 2008 ilkbahar-yaz alışveriş listesi /tavsiyeleri




Mevsimin değişmekte olduğunu ve yazın yaklaştığını 2 şey bana daha iyi anlatır:




1) Aylardan mart olması, havaların ısınması, çiçeklerin açması..vs ( Tabiki!!)





2) Yerli ve yabancı moda dergilerinin yaklaşık 400-500 sayfaları zorlaması,





Böyle zamanlarda, içimde tehlikeli bir alışveriş isteği kabarıyor, sanırım size de oluyordur, renkli ve alınası yazlık kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar her yerde, siz karanlık havalardan ve koyu renklerden bıkmışsınız. 2008 -2009 sonbahar - kış modasının çizgileri belli ola dursun, ben daha yakın odaklı bir yazı yazacağım, zaten kışlıkların üzerimizde olmaya devam ettiğini düşünürsek, gelecek kışın modası biraz daha bekleyebilir. Trendler, benim beğenilerim ve dolabımın ihtiyaçlarım doğrultusunda işte bu ilkbahar - yazının sahip olunması gerekenleri:



Oversized blazer /smokin ceketi : Kışın en büyük hitlerinden, ilkbaharda da sıkça göreceğimiz bu parça, ünlüsünden ünsüzüne herkes için bir kurtarıcı oldu. Kimi jean veya bol kesimli pantolonlar üzerine giydi, kimi romantik elbiselerine inat onlarla daha maskülen bir havaya büründü. Karl Lagerfeld ( Vakko Couture ve V2K) ve Topshop, Zara,vintage seçenekler için ebay bulabileceğiniz adreslerden.



Çiçek desenleri Çiçek desenleri bu yaz krallıklarını ilan ettiler,desenler, büyüğünden küçüğüne, romantik olanından, futuristik olanına, retro desenlere kadar geniş bir yelpazeye sahip, eğer baştan aşağı çiçek deseni giymek size uygun değilse fular, ayakkabı, takı gibi aksesuarlarda kullanın. Para sizin için sorun değilse Beymen, Vakkorama V2K Harvey Nichols'daki çeşitli markalar (Matthew Williamson, Anna Sui,Etro, Stella McCartney..vs), Gucci , Balenciaga (Mağazası açıldı, duyurulur), D&G, eğer daha uygun fiyatlı ama trendy markalar size uygunsa Mango, Zara, Topshop, Bershka, River Island, Next, Miss Selfridge, Banana Republic ziyaret edilebilecek adresler.


Neon renkler/color block: Mavi, yeşil, sarı, fuşya başı çeken renkler arasında, özellikle kısa elbiselerde kullanımı çok yaygın. Buna ek olarak kışlık kıyafetleri de canlı renklerdeki çantalarla kullanmak çok moda. Parlak renklerde mini elbisenizi fazla aksesuar kullanmadan, naturel renklerle kombinlemeniz en güzel sonucu almanızı sağlayacaktır. Burberry,Phillip Lim, See by Chloé, DKNY, Mapa, Machka,İpekyol bulunabilecek adresler, bunun dışında yukarda bahsettiğim mağazalarda örnekler bulunmakta. Çantalarda Marc Jacobs, Chloé, Dior, Gerard Darel,Longchamp renkli çantalara koleksiyonlarında yer verirken, Topshop, Mudo Collection, Accessorize,Mango'da uğranılabilir seçenekler.


Kare/Ekose : Podyumlarda Gucci, Luella, L.A.M.B'in başını çektiği trend, sizleri korkutabilir ama tek parça ekoseyi diğer bir düz parçayla birleştirdiğinizde ve yine aksesuarları abartmadığınızda ortaya güzel sonuçlar çıkacaktır. Yukardaki markalar dışında Zara,Mango ve Topshop'ta örnekler gördüm.


Kahverengi deri kemer: Lanvin, BCBG Max Azria, 3.1 Phillip Lim'in podyumda uyguladığı kahverengi deri kemer bu yaz favori aksesuarlarımızdan olacak. Eminim herkesin bir kahverengi deri kemeri vardır ama, bunu bildiğiniz klasik şekilde kullanmak değil burda bahsettiğimiz. Feminen elbiselerinizin üzerine uzun ve düğüm atılmış bir şekilde takmanız gerekiyor, saydığımız mağazaların çoğunda bulunabilecek bir ürün.


Yüksek bel etek: Yüksek bel jeanler kadar popüler bir diğer bir seçenek, yaklasık 2 sezondur devam eden varlıklarını bu yazda sürdürecekler, eğer edinmediyseniz şimdi tam sırası. Miu Miu ve Jennie Kayne koleksiyonlarında gördüğümüz yüksek belli etekler, feminen üstler ve yüksek topuklarla birleştirilmiş ayrıca uzunu, kısası, dar kesimlisi ve volumlü olanlarına rastlamak mümkün, seçmek size kalmış. Uzun süredir düşündüğüm nasıl giymeli bölümünü hayata geçirebilirsem, çeşitli alternatifleri sizinle paylaşmayı düşünüyorum.


Süper gladyatörler: Balenciaga ve Givency de biraz abartılı, uzun ve renkli örneklerini gördüğümüz gladyatör sandaletler bu yaz yine var, farklı örneklere rastlasakta klasik olanları da giyiliyor. Beymen ve Burberry'de ( Bkz 2008 ayakkabı dosyasında 2. beğendiğim ayakkabı :) ) bulunabiliyorken ayrıca Topshop, Zara ve Nine West'te de uygun ve güzel olanlarını bulmak mümkün.


Kısa paçalar:Benim pek favorim olmayan ama sevenleri olabileceğini düşündüğüm bir trend. Kışın maskülen giyim tarzına bir bahar yaklaşımı olarak devam eden bu pantolonlar Alexander Wang, Matthew Williamson'da paçaların kıvrılması ( Erkekler içinde uygulanıyor) veya kısa kesilmiş pantolonlar olarak görüldü, feminen üstler ve ultra yüksek topuklu sandaletler bu stilin tamamlayıcıları.


Etnik desenler: İlhamınız ister Japon kimonoları, ister Afrika desenleri, ister Amerikan yerlileri olsun ama dolabınızda mutlaka etnik motifler içeren bir şeyler bulunsun. Her türlü desen zaten pek çok tasarımcının koleksiyonunda görüldü ama etnik desenlerin baskınlığı fazlaydı.Etro, Oscar De la Renta, Prada, Jean Paul Gaultier bu akımdan etkilenenler, H&M, Zara, Topshop, Accessorize bu trende uygun parçalar bulabileceğiniz mağazalar.


Safari:Donna Karan, Bottega Veneta ve Versace gibi modaevlerinin koleksiyonlarında yer alan safari tarzı kıyafetler 1953 yılı yapımı Grace Kelly ve Ava Gardner'ın oynadığı Mogambo filmine bir gönderme sanki. Safari derken aklınıza garip şort ve gömlekten oluşan ikili ve abuk bir şapka ile tamamlanan kıyafetler gelmesin lütfen. Günümüz kadınları için sadece alışveriş merkezlerinde yapmayı sevdikleri bir aktivite olabilecek safarinin takılar, ayakkabılar ve kıyafetlerdeki etkisi gözden kaçırılacak gibi değil. Gap, Zara,Massimo Dutti, 3.1 Phillip Lim, Steve Madden (Resimde bej rugan sandalet) ve Kenneth Jay Lane (Lobi'de bulunuyor) ve Topshop takılarda bakılabilir seçenekler.


Şeffaf bacaklar: Uzun süredir moda dünyasının gözbebeği olan opak çoraplar havaların ısınmasıyla yerini ince çoraplara bırakıyor. Louis Vuitton, Derek Lam ve Miu Miu'da görülen yarı transparan çoraplar onları özleyenler için örnek oluşturabilir, bense pek özlediğimi söyleyemem :)


Makyajda şerbet renkleri: Carrie Bradshaw'un turkuaz göz kalemini hatırlar mısınız? İşte onun çok benzeri ama daha buz mavisi eye liner olarak Marni 2008 ilkbahar - yaz sezonu şovunda görüldü. Bunlara ek olarak Carolina Herrera'da koyu turuncu dudaklar, Valentino'da sıcak pembeye boyanmış tırnaklar gördüm, bundan çıkarılacak sonuç canlı renklerdeki makyajında çook moda olduğudur. Bırakın şu bejleri, açık pembeleri, seçin gökkuşağının en canlı renklerini, biraz değişiklik iyidir:)


Modern boholar/hippiler: Boho yu duyunca hemen uzun çingene eteklerinizi sandıklardan çıkartmayın bunlar o sizin bildiğiniz boholardan diil :) Yeni bir yaklaşımla daha modern bir hale geldiler, Roberto Cavalli, Prada ve Nina Ricci öncülerden.

Yukarda aklıma gelenler dışında, batik denilen 60'lardan fırlamış desenler, fırça darbeleriyle adeta tabloları çağrıştıran sanat kokulu elbiseler, tek omuzlu elbiseler, peri masallarını çağrıştıran fantastik desenler ( Bkz Prada ) , Kate Moss'un 34. doğumgününde giydiği Chanel'de örnekleri görünenler gibi yıldız figürlü elbiseler, üstler, tulumlar, aksesuarlar, transparan detaylar, fırfırlar, diz hizasında veya daha uzun feminen etekler ya da her boyda her türde etek, gömlek elbiseler önümüzdeki aylarda bol bol göreceklerimiz arasında.





2 Mart 2008 Pazar

Ben bu gecelerin adamıyım :p

Bu cumartesi de gece kuşuydum sevgili blog ama gördüğün üzere bu saatte görev başındayım :) :




  • Zara evening collection siyah elbise ( ön tarafında yine siyah çiçeğe benzer detaylar var ama resimde pek çıkmamış)

  • Calzedonia gri çorap

  • Topshop siyah rugan ayakkabı

  • Topshop pembe çanta
  • Accessorize bilezik, kolye Avusturya'dan
  • Zara siyah trençkot(Resimde yok)


Nyc2ist'te 3. yazım

Son yazımın konusu rengarenk çantalar, buyrun bakalım :)

http://www.nyc2ist.com/content/view/556/145/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...