8 Haziran 2008 Pazar

Giyecek bir şeyim yok!!!





Hatırlayacağınız üzere, geçen haftalarda sözde "galaya" gitme durumu söz konusu olunca pek çok kadının hayatında daima başına gelen allahım giyecek hiç bir şeyim yok !!! ruh haliyle karşı karşıya kalıp, Harvey Nichols ve Beymen'e küçük bir tur düzenledim. Bu tur sonucunda, resimlerini gördüğünüz ( Dağınık bir cadıyım napalım ama emin olun geçici bir şey :p ) patenci kostümüne benzeyen ama üstte resimden çooook daha hoş duran Anna Sui elbiseyi ve Dolce&Gabbana ayakkabıları aldım. Elbise siyah, fuşya, mor renklerden oluşup mağazalardaki aynı kategorideki elbiselerle karşılaştırıldığında uygun fiyatlı iken, ayakkabı siyah rugan, muhteşem ve yüksek topuklu olup, indirim de olduğu halde uygun fiyatta 6-7 ayakkabıya bedel olduğunu söyleyebilirim. Sevgilimin delirdin mi sen??Kaç kere giyeceksin bu ayakkabıları, geri ver!! diretmelerini görmezden gelip şimdi onları giyeceğim parti/düğün her neyse sabırsızlıkla bekliyorum. Ya da siz ne dersiniz, geri mi vermeliydim?


Size küçük bir dip notum var, pek çok mağaza %50'lere varan ara sezon indirimine başladı, parçalar tükenmeden ve yaz sezonu indirimine girilmeden , mağazalara bir göz atmanız tavsiye edilir.

13 yorum:

Flame dedi ki...

Ayakkabılar çok şık duruyor, eminin ayakta daha da güzel gözükecektir ama sen fiyatı itiraf et asıl yorumu o zaman yaparım :))

Ok

Unknown dedi ki...

Hehe pek pazarlıkçı gördüm seni :) İndirimde 600 diyelim ( normal fiyatı 1000 küsürmüş), peki ya şimdi? :))))

aysikukedisi dedi ki...

Bence ayakkabıyı kesinlikle geri vermemelisin:)

Bu arada blogun çok güzelmiş,uzunca zamandır stil bloglarını takip ediyorum Türkiyeden birini görmek çok hoşuma gitti:)

eLzaLiaDe dedi ki...

Ayakkabilari bence saklayin cunku modasi uzun zaman gecmeyeck kadar hos hem siyah bir cok seyle giyilebilir. :D Blogunuz cok hos :D:D Uzun zamnadir takip ediyordum ama fazla tembel oldugumdan hic yorum birakamadim:D

Unknown dedi ki...

Aysi ve elza ( böyle desem kızmazsınız değil mi?), ziyaretleriniz ve güzel cümleleriniz için teşekkürler. Ben de saklama taraftarıyım, zaten geri vermeye lafı ortada dönse de ben içten içe onları geri vermeyeceğimi biliyordum :) Bundan sonra da yorumlarınızla sizi burda görmek güzel olurdu, şimdilik hoşçakalın :))

Adsız dedi ki...

elbise de ayakkabılar da harika ama ben olsam geri verirdim ayakkabıları yerine daha iddialı bi ayakkabı alırdım.. d&c de olsa siyah rugan sandaletler işte, daha ucuzunu bulursun sanki..

Flame dedi ki...

Cadıcım; çokmuş ama bana da bazen pahalı alışverişler huzur veriyor Huzur bulduysan eğer, ayağında paralansınnn :))

Unknown dedi ki...

Evet, o konu benim de aklıma gelmedi diil :)

lale kunt dedi ki...

çokmuş yaw :)
ben de bişeyi beğenince gözüm dünüveriyo ama, şahsen hiç o kadar döndüğü olmadı :)
ama madem almışsın, güle güle giy, güzeller çünkü...

Adsız dedi ki...

çok ahım şahım bi ayakkabı deil bu,600 ytl neresi ediyorki??bunun benzerlerini 100 ytlye bulursun,dg olunca havası başkamı oluyorki!!sıradan bi ayakkabıya bu kadar para baymana şaştım cadı,sen bundan daa güzelini daa ucuza getirtirdin.

Unknown dedi ki...

Sen de haksız sayılmazsın deryadeniz, modelin aman aman bir şey olduğunu söyleyemem,ben zaten en çok topuklarını beğenmiştim. Fiyat ve duruma uygunluk söz konusu olduğunda pek fazla seçeneğim yoktu, bütçemi daha fazla aşamadım.Ayrıca, Hotiç, İnci ..gibi yerlerde bile ayakkabıların 250tl civarında olduğunu düşünürsek, o kadar da pahalı sayılmaz diye düşünüyorum ;)

EzgiDi dedi ki...

siyah ruganlarımı ne ile giymeliyim diye ararken bu eski yazına ulaştım, merak ettim ayakkabıları sonradan çok fazla giydin mi ? :)

Unknown dedi ki...

Tipi ve yuksek topukları yüzünden genelde geceleri tercih ettim ama giydiğim bir kaç örneği aşağıda görebilirsin:

http://modacadisi.blogspot.com/2010/05/different-aspects-of-life-blue-flowers.html

http://modacadisi.blogspot.com/2009/12/true-blue-baby-i-love-you.html

http://modacadisi.blogspot.com/2008/08/siyah-ve-beyaz.html

http://modacadisi.blogspot.com/2009/06/fringe-benefits.html

http://modacadisi.blogspot.com/2009/06/wedding.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...