4 Haziran 2008 Çarşamba

Bugün ne giydim?



Hala havalar biraz serin gidiyor, o yüzden tam yaz moduna giremedim. Bugun aslında kırmızı büyük portföyümü almak istiyordum ama işe giderken içine sığmam mümkün olmadığı için, pek istemesem de siyah çanta ile değiştirdim.



  • İçteki siyah üst ve beyaz üst Zara

  • Jean H&M

  • Ayakkabı Jeffrey Campbell (ebay)

  • Kemer ebay

  • Yüzük 3c
  • Çanta Longchamp

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Sabırsızlıkla bekliyordum!En sonunda :)

Çok güzel bir uyum olmuş;yüzükle birlikte ayakkabıların kırmızısı!Ama kot pantolon bi harika!Tamamen bir bütün gibi gözüktü gözüme!

Ayak parmaklarında kırmızı oje,sanki ayakabının bir parçası olmuş!Çok sevdim bu günkü kıyafetleri :)

lale kunt dedi ki...

çok güzel çok hoşta, nasıl bu kadar zayıf kalabiliyosun bi de bunları okusak ;)

Unknown dedi ki...

İkinize de çok teşekkür ederim, beni fazla şımartmayın baş edemezsiniz sonra :p Nasıl zayıf kalıyoruma gelirsek,hiç bir zaman kilolu biri olmadım zaten ama haftada 3 gün spora gidip, yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum, tabi her zaman mümkün olmuyor bazen spor dışında daha keyifli şeyler yapmak istiyorsunuz ve yemek yemeyi çok seviyorum. Şimdi size dersem ki aslında 2-3 kg da vermek istiyorum, sanırım bana sinir olabilirsiniz, en iyisi susmak :)

Adsız dedi ki...

ayakkabılar güzel : )

bRn dedi ki...

Ayakkabılar göründüğünden daha fazla güzel dimi?

Kasada ödeme yaparken bile heveslenilecek kadar güzel geldi bana, arkasından hediye edilmeli tabi zaman kaybetmeden.. ama o e-bay hiç iyi olmadı :(

Unknown dedi ki...

Brn,evet yakından daha sekerler, zaten aman üzerinde bir fiyonk olsun benim için tamam :))Ben böyle bir ayakkabıyı hediye olarak alsam, evet sevinirdim ama alalı da yine 2-3 sene falan oluyor.Ebay aslında alıştıktan sonra kullanımı kolay, ama alışveriş yaparken biraz uğrastırıcı bir şey.Yine de sonuçta böyle şeker şeyler kapınıza gelince o zorluklara değiyor.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...