16 Haziran 2008 Pazartesi

Bugün ne giydim?


Bu elbiseyi alırken fabrikalarda kadın işçilerin giydiği önlüklerin havasını gördüm, gerek rengi gerek şekli itibarıyla. Hiç bu kadar arka arkaya bugün ne giydim postu koymamıştım sanırım ama başka konularda yazmaya su an pek zaman yok, gitmeden önce işleri yoluna koymaya çalışıyorum.


  • Gri önlük/elbise H&M

  • Kemer Topshop

  • Ayakkabılar Zara

  • Zincir Accessorize


Son fotoğraflardan sonra bu biraz yavan kalacak ama önemli olan içerik ;))

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Yok anacım bence gayet güsel!Durruş güzel kıyafet çok hoş!

Flame dedi ki...

İçeriğini sevsinler senin :))
sen bavulu falan hazırla, fotoğraf makinayı almayıda unutma :))

Unknown dedi ki...

Alıcam makinemi ama gel gör ki, hem rahat, hem şık, hem de işlevsel bir bavul yapmak zor oluyor :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Elbiseyi çok beğendim. HM kıyafetlerinizi yurtdışından mı alıyorsunuz ( ya da getirtiyorsunuz) ya da türkiyede terkos dışında satan yerler var mı. HM hayranı olarak ve yurtdışına gidemeyen biri olarak sormak isterim))

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle teşekkürler. Daha önce de soruldu bu soru ve sizin dediğiniz yollardan başka su an elde etmenin mümkünatı yok, terkosu kollamak lazım ara sıra.O kadar çok soruluyor ki, yakında H&M satmaya başlayacağım burdan, maksat herkes giysin heheehe :p

Adsız dedi ki...

Renk ve model olarak bu gri elbiseyi çok begendim. Bu arada yolculuk kiyafetlerinin resimlerini ve Barcelonadan ' bugün ne giydim ' olarak bekliyoruz. Tatil öncesi bize ilham ver.Özellikle hergün ise gitmeden 1 gece önce ne giyeceğim diye saatlerce karar veremeyen bana:)Bon Voyage..

Unknown dedi ki...

Tülincim, çok teşekkürler. Ben de su an bavulun karsısında inan ki senden farklı durumda değilim,fazla mı aldım, cok mu rahat seyler aldım, ya farklı bir yere gidersek ve ortama uygun olmazsam diye bakıp duruyorum oyle ama allahtan orası Zara,Mango Bershka'nın anavatanı,en azından onlar beni kurtarır diye dusunuyorum :)Bu arada biraz ilham verebildiysem ne mutlu bana :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...