20 Kasım 2013 Çarşamba

Sun is a beautiful thing



Merhabalar!  Haftasonu pek güzeldi. Cuma çok eğlenceli, yüksek topuklar üzerinde uzun süredir dansetmediğim kadar dansettiğim bir #voguedisco akşamıydı. Cumartesi ise o ayakları dinlendirmek ve pazar günkü koşuya hazırlayarak geçti. Pazar günü #istanbulmaratonu nda 15km yi geçen seneden tam 30 dakika iyi koşarak, benim için çok iyi bir sonuç elde ettim.  Ben koştum geldim ama TEGV'e bağışlar hala gelmemiş, detaylar burada, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Koşuyla ilgili yazının tamamını Zencefit'te okuyabilirsiniz. 



Sonbahar geçen haftaya kadar sıcak geçiyordu, bir deri ceket yetiyordu ama duyduğuma göre yine havalar ısınacakmış. Sevgilime göre beni olduğumdan kilolu gösteren bu pantolonu giymemeliymişim ama ben bu pantolonu seviyorum, olay belki de onu düz ayakkabılar ile giymekte. ;) 

Hi! Weekend was great :). I had a great Friday night dancing on my high heels at #voguedisco . Saturday was spent by resting and getting ready for my 15ks run at #istanbulmarathon.  I had a good run on sunday and beat my personal time by 30 minutes and had a great result. 
Fall in Istanbul is pretty warm till last week but hey I've herds that it will get better. According to my boyfriend these pants are man repeller and shouldn't wear them. However I like them  and yes maybe they look better with high heels.




Triko / Top: Rag&Bone / Jean
Pantolon, ceket, kolye ve ayakkabılar / Pants, jacket, necklace and shoes: Zara
Gözlük / Sunnies: Forever21
Çanta / Bag: Topshop

9 yorum:

BİLGE dedi ki...

AYAKTA ALKIŞLIYORUM TEBRİKLER GİTGİDE SADELEŞEN KLAS STİLİN İÇİN.

Betül dedi ki...

ayakkabılar yeni sezon mu cadıcım? peek güzellermiş :)

Unknown dedi ki...

Bilge: Çok teşekkürler :))
Betül: Yaz sezonundan, cok tesekkurler :)

Adsız dedi ki...

Haaarikaaaaaa ,, cadıcım mont yeni sezon ?

Sevgiler

Unknown dedi ki...

bence çok yakışmış hiç de kilolu görünmüyorsun, hatta bu tip pantolonları giymek için böylesi zayıf olmak gerekir :)
Bu arada boyun kaç? insan bana da yakışır mı diye düşünmeden edemiyor, bazı kombinlerde bu bilgi yol gösterici olabilir de...

Unknown dedi ki...

Adsız: Yok eski ama bu tip deri ceketler her sezon oluyor. Bir de ben Mango outletlerde uygun fiyata güzel deri ceketlere rastlıyorum, oralara da bakmanı tavsiye derim.
Gül: 165 cm, çok teşekkürler :))

Adsız dedi ki...

iç çamaşırınız gözüküyor!

Unknown dedi ki...

Adsız: Gerçekten mi?? :))

Unknown dedi ki...

Moda, stil, trend,alışveriş ve bakım üzerine. Kahveleri alıp, blogu takibe geçelim kızlarcığım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...