4 Eylül 2013 Çarşamba

Ben daha şortlara doyamadım



O gün sabahtan yoğun başlamıştı ama ben belli ki hala topuklu ayakkabı giymeye hazır değildim.  Beymen Club'ın  yeni sezon tanıtımı vardı Ortaköy House Cafe'de. Desenler, brokarlar, düz botlarla ve spor ayakkabılarla birleştirilen metalikler yeni sezonda bizi bekler. Geçen seneden hala giymediğim metalik ve brokar pantolonlarımın, bu kış da moda olacağını bilmek güzel. :)



Henüz #ilovesale4 çekim arkası fotoğraflarını hazırlayamadım ama siz videoyu seyretmişsinizdir diye umuyorum?? :) Bu arada Ağustos bitti. Tadını alamadığımız yaz, geldiği gibi, haber vermeden çekip gitti.  Sevgilimi bu sabah yağmurla beraber Bulgaristan'a uğurladım, neyse ki bu sefer sadece pazar gününe kadar ayrılık.

Şimdilk benden bu kadar x


It was a busy day  from the morning and obviously I wasn't still ready to walk on high heels. We went to see Beymen Club's new season collection at Ortaköy House Cafe in the morning. Patterned and metalic pieces, brocade pants, were completed with flat boots or sneakers for a laid back luxury look. I still have some metalic and brocade pants from last winter which I haven't been worn yet so good to know they are still in fashion. :)

I'm still working on photos for #ilovesale4 backstage, I hope you've already watched the video? :) ın the mean time August ended the summer I never recognized arrived, left so soon. I waved my love to a trip to Bulgaria with some rain this morning. Thank god it's only 'till sunday!.

That's all from me for now x






Üst / Top: Tru Project
Şort ve kolye / Shorts and necklace: Topshop
Gözlük/ Sunnies: Forever21
Çanta / Bag: Longchamp
Ayakkabılar / Flats: Deena & Ozzy

Fotolar için teşekkürler Offnegiysem / Thanks to Offnegiysem for photos :)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bunlar en tatlı ayrılıklarınız olsun biran önce Pazar olsun:)

Unknown dedi ki...

her zamanki gibi çok tatlısın canım resimlerde çok güzel gözüküyorsun

Missy dedi ki...

Her zaman güzel görünüyorsun ve topuklu ayakkabi hic gerekyok bu kombin baya güzel :)

suzanne dedi ki...

Çok güzel :)

Melislicious dedi ki...

bir atlet ve bir şort geçirip bu kadar doğal ve bu kadar hoş görünebilir mi bir insan? süpersin, hep ilham veriyorsun:)))

Moda Cadısı dedi ki...

Melisa ve Missy: Çok teşekkürler )
Özge Meseli: Teşekkürler :)
Melislicious: Tatlıı, çok teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...