26 Mart 2013 Salı

Duygu Yegül'den "Good Night Nobody"


Duygu Yegül ile arkadaşlığımız ta ortaokul yıllarına dayanır. Birlikte çok şey yaşadık, beraber New Kids On The Block üyelerine aşık olduk ( Jordan için az kavga etmemişizdir :)),  Michael Jackson'ın o muhteşem performansını görebilme ayrıcalığını beraber tattık. O günler geride kalsa da, arkadaşlığımız hiç bitmedi. Ortaokul zamanlarında gizli gizli resim ödevlerimi yaptırdığım o yetenekli kız, bugünlerde Nişantaşı Juno'da ilk sergisini açtı.

My talented  best friend since junior high Duygu Yegul , now having her first exihibition called "Good Night Nobody" in Juno between the dates of 23rd March - 12th April. 


Good Night Nobody adlı sergi Duygu'nun hayatından, rüyalarından ve tabi kendinden kesitler sunuyor.   Eskizlerdeki o siyah uzun saçlı kız kim diye fazla kafanızı yormanıza gerek yok yani :). 23 Mart Cumartesi günü arkadaşlarının katıldığı, samimi bir açılışla başlayan sergi, 12 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

The exihibition was inpired by her life, her dreams and ofcourse herself so don't spend that much time thinking over who is the dark hair girl in the sketches :). 




Eskizler Juno'nun rahat ve renkli ortamıyla çok güzel bir uyum sağlamıştı.


Offnegiysem sergiye eli boş gelmeyenlerden :) 



Sanatçıyla fotoğraf çektirmeden olur mu? :)

Not without getting a photo with the artist :).

Kıyafet anatomim / Outfit anatomy: 

Kazak / Sweater: Influence
Denim pantolon / Jeans: Pull and Bear
Botlar / Boots: Topshop





Akşam çökünce, bize de yorgunluk çökmüştü ama Iconjane'le arkadaşımızın bu mutlu gününde yanında olmaktan da ziyadesiyle mutluyduk. 

When the evening fell, we were tired but proud in our friend's happy day with Iconjane.

15 eserin tümünü burada detaylarıyla göstermem mümkün değil, o yüzden sizi Juno'da kahveye beklerler. Çok beğenip almak istiyorum da derseniz, mümkün ama elinizi çabuk tutun çünkü ilk günden eskizlerin üzerlerindeki kırmızı noktaların (Satıldı) fazlalığı gözden kaçacak gibi değildi.

Canım arkadaşıma buradan, ona da dediğim gibi yolun açık olsun, gelecek sergilerin Istanbul Modern'de, MoMA'da olsun inşallah demek istiyorum.

I wish all the best to my dearest friend and hope to see her next exhibitions at Istanbul Modern Museum or MoMA! 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Selam:)Arkadaşlığınız ortaokul yıllarına kadar dayanması gerçekten harika:)Juno da yakalayamasam bile evim için kesinlikle bir Duygu Yegül eskizi istiyorum!

Adsız dedi ki...

bunlar çok ii yahu, ben de istiyorum ! Cadıcım, sen yine çok tatlısın ^.^,,sevgiler

Unknown dedi ki...

Gülşah: Hemen sağlayalım sana ? :)

Adsız: Çok teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...