12 Aralık 2012 Çarşamba

Pink lips



Bir ev bulmanın rahatlığıyla mı gülüyorum bu fotolarda yoksa. Evet! Sonunda hepsini olmasa da, çoğu kutucuğu tıklayan bir ev bulmuş bulunuyoruz, bu haftasonundan itibaren de taşınma ve yerleşme gibi sevimsiz ancak işin doğasında olan  olaylara girişmemiz gerekiyor. Gerekenleri yapmak için bir sürü zamanımız var demek isterdim ancak 20 Aralık'ta başlayıp- 4 Ocak'ta son bulması planlanan 2 haftalık İskoçya seyahatiyle bu çok mümkün değil. Ev olayı sonradan ve biraz ani geliştiği, tatil önceden ayarlandığı için ikisi çok örtüşmese de, bu seyahatten en üst seviyede keyif almayacağım anlamına gelmesin. :) 

Kıyafette yeni aldığım bir şey yok ancak London Vintage Fuarı'ından aldığım örgülü bilezik son zamanlardaki favori aksesuarım.

Fotolar için, teşekkürler Offnegiysem!

Am I laughing in these photos 'cause we've found a new home that ticks most of the boxes? The answer is yes and we have to start moving this weekend. I wish I could say we have lots of time to deal with that natural duties of moving but we planned a holiday to Scotland starting from 20th December. Great planning, isn't it? We really didn't know that we'll change the house that soon and the holiday planned way before. Nothing can stop me enjoying the best holiday I can :)

Nothing lately bought at the outfit but the braided bracelet that I scored from London Vintage Fair is by far my latest favorite accessory.

Thanks to Offnegiysem for the photos.




Gömlek(Eski) / Shirt(Old) : H&M
Pantolon/Pants: Silence+Noise
Parka:Topshop
Botlar/Boots: Deena&Ozzy
Bilezikler/Bracelets: Vintage - H&M
Çanta/Bag: Longchamp

11 yorum:

Melislicious dedi ki...

o botlara öldüm ben! araştırıcam nerde bulabilirim diye! harikasınız yine:)))

individuelle dedi ki...

hayirli olsun. artik ev döseme filan cok yorucu ama güzel is var demektir :) fotograflar cok sempatik.gömlek cok hosuma gitti, rahat ve shik olmus :)

Adsız dedi ki...


Ben de botlara bayıldım cadıcım, süper !

Tarif dedi ki...

Evet ya botlar süper :)

cupcake dedi ki...

hersey super :) geçmş olsun bu arada kolunuz.bnde bloguma beklerım modaligunler.blogspot.com

oto dedi ki...

güzel blog

alarko servisi dedi ki...

Süpersiniz

esgilim dedi ki...

Çok beğendim blogunuzu, sizi de kendi bloguma beklerim.

http://esgilim.blogspot.com/

zeyneb dedi ki...

blog harika, daha fazla post istiyoruz :)

Unknown dedi ki...

Beğenenlere, güzel yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkürler :) Botları Urban Outfitters'dan almıştım, benzerleri başka markalarda bulunabilir. İnşallah blog yazma rutinimi de düzelteceğim :)

nergiz dedi ki...

Moda cadısı, çanta ve bot, peşine aksesuarlar çok şık kombin olmuş. İl fotoğrafı görünce dedim bu ne! nası bir şeymiş derken... :( 2. görselde farkettim çok geçmiş olsun...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...