25 Temmuz 2012 Çarşamba

I need a tan even it's an orange one!

Moralim biraz bozuk.Su an hayatımda belirsizliklerin olması hiç hoşuma gitmiyor, en önemlisi acil bir tatile ihtiyaç duyuyorum, detayları belirsiz. Yine de gülümsemeye çalışıyorum çünkü bu bizi hayata bağlıyor, mücadele edecek güç veriyor. Fotoğraflarda cüzdanım elimde.Anlayın olayın aslında hiç blog fotoğrafı çekmek için planlanmamış olmasını ama her fırsatı değerlendirmek lazım öyle değil mi? Ben de öyle yaptım, buraların boş kalmasına razı olamadım : ). 

Gülümsemek dedim ya, bu akşam büyük bir doz alacağım. Plan Cem Yılmaz'ın gösterisine gitmek, süper zamanlama. Bir kaç saatliğine dünyadan uzaklaşmanın, yüzümdeki 15 kası çalıştırmanın daha iyi bir yolunu düşünemiyorum. 
Şimdilik hoşçakalın!

I'm a little bit down lately. I hate having uncertinities in my life and I need an urgent holiday, which I have no clue about the details. Although what I'm been through, I'm trying to smile because it attaches us to life and give strenght to fight. I have my wallet in my hand thus you can understand this is an unplanned blog shoot yet I'm trying to get every chance I can. I took the chance and won't let one day goes by without a blog post :).

I mentioned smiling and I'll get a big dose of that tonight because I'm planning to see Cem Yılmaz's stand up show who is a famous comedian in Turkey. Great timing and laughing till you hurt is guaranteed . I can't think a better way of forgetting about world for couple of hours and working 15 muscles on my face.

Bye for now!



Hey taksi mi yoksa heil Hitler mi? :)

Hey taxi or heil Hitler? :) 


Üst (Yeni) / Top (New) : Miss Selfridge
Etek ve botlar / Skirt and boots: Zara
Kolye/Necklace: Accessorize
Yüzükler /Rings: H&M
Gözlük/Sunnies: Vintage
Bileklikler /Bracelets: Mango, H&M, Alaçatı

6 yorum:

chfashiontrend dedi ki...

saç rengin çok güzel görünüyor ,ayrıca eteğe bayıldım beyazı çok severim ..sevgiler

Unknown dedi ki...

O botların guzelliği ne öyle :))

Missy dedi ki...

Cok hos! Renk sana cok yakisiyor! Blogunu sevdim ve takip edicem =) belki sende benimkine begenirsen, ama türkce pek yazamiyorum, cünkü iyiyi degil =D

Adsız dedi ki...

hitler sakasımı yapıyoruz cidden?

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)
Missy: Sorun değil, çok merci :))
Adsız: Evet, bak yaptım bile :)

Adsız dedi ki...

Ben de Hitler şakanızı sormak isterken, bunun zaten sorulmuş olduğunu ve cevabınızı (maalesef) gördüm. Ben tesadüfen blogunuzu bugün gördüm ve okudum ama eminim takipçileriniz arasında şakasını yaptığınız kişinin zulmüne uğramış ailelerin çocukları/torunları vardır. Hassasiyet göstermenizi öneririm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...