29 Şubat 2012 Çarşamba

Marni at H&M e çeyrek kala

Dün hazır giyim sektörünün iki büyük markasının organizasyonlarının olduğu güzel bir gündü.İlk olarak  öğlen arası, işten kaçamak yapıp H&M showrooma Marni at H&M koleksiyonunu görmek üzere gittim. Koleksiyon Marni'nin ruhunu yansıtan, renkli, hareketli parçalarla dolu ve bana kesinlikle  bir önceki işbirliğinden daha fazlasını vaadediyor. 

Yesterday was a fashionably active day for me. First I sneaked away from work to see Marni at H&M collection.  The collection is a nice reflection of Marni's essence and full of colorful, energetic pieces which is more appealing to me than the previous collaboration.





Belirli parçaları gözüme kestirdim; şortlar, gömlekler, tahta topuklu platform ayakkabılar benim zevkime uygun seçenekler. Erkek koleksiyonu da oldukça güzel hatta bazı parçaları yine dolabıma katabilirim, ne de olsa mağazada erkek tarafında genelde pek sıra falan olmuyor :)
Koleksiyon 8 Mart'ta İstinye Park, Marmara Forum ve Ankara’da Gordion H&M mağazalarında saat 10.00’dan itibaren satışa sunulacak.

I selected my target pieces like shorts, shirts and wooden platform shoes. The men's collection is also promising even for me. I could possibly go to men's section and buy some of the pieces which no doubt  will be more quieter than the women's section. :) The collection will be out on 8th of March worldwide.

Bir süre fotoğraf makinemle cebelleşmekten koleksiyona fazla göz atamamış olabilirim ve evet gördüğünüz üzere fazla fotoğraf da çekemedim, siz en iyisi aşağıdaki videoya bir göz atın ve Mango defilesi postu için beklemede kalın.


I had a problem with my camera yesterday that's why I couldn't take more pics as you can realize  but here is a video for you to enjoy till my next Mango SS 12 fashion show post.

6 yorum:

Evy dedi ki...

Ben bu Marni koleksiyonun butun parcalarini istiyorum desem, hele ayakkabilar cok hosuma gitti. artik 8 mart'a kadar harcama yok :D
http://maffionista.blogspot.com/

Thrift Store dedi ki...

Marni' ye gel demek istiyorum. Bayildim, bayilmistim da!, bayiliyorum, bayilacagim, e ben bi bayiliim ozaman O_o
best regards :P
voodoogirlsthriftstore.blogspot.com/

sohbet dedi ki...

koleksiyon için tşk:)

LAMSE MOBİLYA VE DEKORASYON dedi ki...

MANGO yine mükemmel bir koleksiyon ahzırlamış anlaşılan, en çokta arkası uzun sanırım denim olan etege bayıldım.

çet yap dedi ki...

paylaşım için tşk:)

sohbet siteleri dedi ki...

cok güzel bir koleksiyon. cok beğendim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...