2 Kasım 2010 Salı

Sivri burunların dönüşü


Yuvarlak burunlu ayakkabılarımızla mutluyduk, ne güzel unutmuştuk onları. Evet evet o sivri burunlu ayakkabılardan bahsediyorum, eminim benim gibi sizin de dolabınızın diplerinde eskiden kalma bir kaç çift vardır ancak dönüşlerinde o uzun sivriliklerinden ödün vermek zorunda kaldıkları kesin. Valentino'nun zımba detaylı modelinin düzü, topuklusu Chung, Dello Russo, Battaglia gibilerinin ayaklarında moda haftalarını arşınlarken, ben kendilerine hala temkinli yaklaşıyor olacağım.

We almost forgot them and are very happy with our round toed shoes. Yes, I'm talking about the pointy pumps of the season, sure most of you own a couple of them in deepest corner's of your closet, just like me. In their return, they should give up their long noses and although Valentino's studded pumps  ( either flats or kitten heels) were marching around the fashion weeks with Chung, Dello Russo and Battaglia to name a few, my intention is not to have a close relationship with them.

www

8 yorum:

ebi's style dedi ki...

Hayıııır! diye bi çığlık atmak istedim:) daha az önce yazdım asla bunların dönüşünü kabullenemiycem diye. Gelemeden gitsinler lütfen:)

http://ebistyle.blogspot.com/

Girls On Blog dedi ki...

Ayol hiç sevmemm ben bunlarııı!:)) dönmesinlerr:))

heleninstylegezegeni dedi ki...

Sivri burunlar mı geldikleri gibi gitsinler demek istiyorum:)

tuguna dedi ki...

LV beauty pump olmadiktan sonra neyleyim sivri burnu. Mumkunse kadife ve kristal topuklu olanlar fena olmazdi:) Ayrica nice cadili yillara:)

ZET Fashion dedi ki...

Olivia'nınki güzel gözüküyor ama daha sivrisi gerçekten kötüü. Özellikle kısa topukla daha bir kötü oluyor. Alexaya bile olmamış bence!

Unknown dedi ki...

cadıcım yüksek ökçeler de gene gideri vardı ama şimdi çok çirkinler

Unknown dedi ki...

Sivri burunun yeniden dönüşü aklıma Taksim'de çıkarıp elime almama yol açan o sivri burunlu ayakkabılarımı getirdi, öyle bir acı ki gözüm hiçbişey görmemişti. İşte o gün sivri burun defteri benim için kapandı.:))))

modafobik dedi ki...

Görsel çok başarılı yau :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...