10 Kasım 2010 Çarşamba

H&M'den açılış incileri

4 Kasım'da  H&M'in izdihamlı açılış çılgınlığından haberi olmayan yoktur sanırım, zira bloglarda, medyada her yönü ile oldukça fazla yer aldı. Bugün ben formspringten, oradan buradan sorulan, ee sen ne aldın sorularının yanıtlarını vermeye çalışacağım:

Hi! We got our first ever H&M store last week ( I know, it's too late ) and I have been asked what I bought from the vip opening night:


Hayvan figurlu (14,95TL) olan yüzüklere bayıldım, su an parmağımda bir baykuş, bir de tavşan var :) 

I love the rings with animals, I'm wearing one owl and one rabbit ring on my fingers now :). 


Aklımdaki leopar desenli palto (164 tl) tam olarak bu değildi belki ama sevdim, biliyorsunuz ki her türlü gerçek kürke her zaman karşıyım! ( Mesaj kaygısı?? E evet :)) )

Not the exact leopard coat on my mind but I liked it anyway and I'm gonna repeat the same thing in every chance that I get  "no to fur" ( The real ones ofcourse!  )


Üzerinde unutulan alarm, giyme isteğimin üzerine limon sıksa da, ne zamandır gözüm olan oversized parkanın (79,95 tl) üzerine bir çizik atabilirim.

It would be great if the staff didn't forget about the alarm thingy on my new oversized parka. I have been eyeing on it for quiet some time and it's time to put a tick next to it.

Görüldüğü üzere, oradaki çılgınlık, benim alışveriş çılgınlığımı dizginledi, denemek zorunda olduğum hiç bir şeye elim gitmedi. Atmosfer hakkında daha fazla fikir edinmek için,  kaldığımız yaklaşık 1 saat boyunca şahit olduğumuz bazı manzaralara göz atalım :)) :

1. Oldukça şık giyimli bir çift mağazada mümkün olduğunca ilerlemektedir. Kızın eli kolu seçtiği parçalarla doludur, erkek birden dehşet dolu gözlerle kıza döner ve der ki " Onları denemeyeceksin değil  mi? " Kabinlerin önündeki uzun kuyruk düşünüldüğünde, bu korkusunu kim yersiz bulabilir ki, öyle değil mi? :)

2. Birden kalabalığın arasından bir erkek sesi yükselir " montumu buraya koymuştum, gören var mı"?  Ne büyük hata :))

3.Alışverişten başka bir şey düşünmeyen kadınlar, arada iyi bir servis vermeye çalışan servis elemanlarının üzerlerine yürüdüklerinden, kırılan tepsi tepsi bardaklar ve yüründüğünde cam kırıklarına basmaktan çıtır çıtır eden yerler, dj'in çaldığı müziği bastırır.

Sizin şahit olduğunuz sahneler varsa paylaşmaktan çekinmeyin, şimdilik hoşçakalın :)

14 yorum:

Dennis Satıyor dedi ki...

Leoparlı palto ve takılara ba-yıl-dım! :)

casey23 dedi ki...

ben en çok bir ve iki numaralı olaya bayıldım :D zavallı erkekler neler çekiyo kızların alışveriş çılgınlığından "mango kasa sırasındaki hüzünlü bakan erkek modeli"nden sonra bakalım H&m kendine nasıl bir erkek modeli çıkaracak :D

Adsız dedi ki...

Ay parka cok guzelmis. Bunun hemen hemen aynisini 2005 yilinda primark'tan almstim heheh :)
Gule gule giy cadi. Keske fiyatlarini da yazsaydin.

.: Renkli Bilezikler :. dedi ki...

aldığın yüzüklerden hayvanlı olanı var ya! ona bayıldım!!!! diğerinden almıştım daha önce yurtdışından. umarım fiyatlar uygundur. :)güle güle kullan:)

Duygu Fedakar dedi ki...

leoparı çok severimm ve bu paltoya bayıldım güle güle kullan

Unknown dedi ki...

ben ilk defa dün gittim hem de işimi garantiye almak için sabah saat 11'de, hala izdiham devam ediyordu, kasalar kabinler tam şenlikti.:)) Sonuç bir t-shirt, bir hırka, bir küpe ama mağazanın yarısına da bakamadık öyle diyim.

Noni dedi ki...

Palto harikaaaa tabii yüzüklerde bana hayvan figürü demeyin zaten karşı koyamıyorum böyle şirin şeylere !!!! Aldıklarını güle güle giy Moda Cadısı!!!

Judy Abbott dedi ki...

güle güle kullan hepsini, ben gidene kadar yüzükler bitmese keşke:)

Adsız dedi ki...

İşte MC farkı:) Uzak diye gitmedim ama neler var diye meraktan çatlamıştım.Günlerdir bloglarda arıyorum,herkes açılışta ne giydiğini veya Lanvin koleksiyonunu yazmış.İlk kez birisi ürün gösteriyor.Budur:)))

email: dedi ki...

ilk ornekteki cift biziz sanirim :)

Adsız dedi ki...

p.tesi gittim ama bende bayrampasa gencliginden dolayı nasibimi aldım tek söyleyecegim sey kulaklarımda hala cınlayan ''gabinler nerde'' sözleri :(((

deniz saatçioğlu dedi ki...

Pazartesi ve salı oradaydım. Kalabalık devam ediyor ama bu beni yıldırmadı tabii, bayağı bir alışveriş yaptım. Görmek isterseniz, aldıklarım, fiyatlarıyla burada; http://denizsaatcioglu.blogspot.com/. Benim dikkatimi en çok kuyruklarda beklerken sürekli söylenen ve bağırıp, etrafındakilerle kavga eden insanlar çekti. Sanki zorla orada tutuloyolarmış gibi..

tuguna dedi ki...

Hepsi de cok hos Cadi'cim gule gule giy. Ben de gecen hafta bir H&M seferi yaptim rahatladim:)

madammoda dedi ki...

Ahah pek eğlenceliymiş ;))
Bir de Naz Elmas olayı vardı diimii ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...