29 Kasım 2010 Pazartesi

Boxing?

İyi haftalar! Biraz ara verdim kusura bakmayın ama mini bir haftasonu özetiyle arayı kapatalım. Cuma benim için bir ilk olarak Dünya serisi kapsamında Türkiye-İtalya takımları arasındaki boks maçını izlemeye gittik. Evet boks dedim yanlış duymadınız, benim için de radikal bir karardı. Sponsorlarının Dolce & Gabbana olduğu İtalyan takımı  olaya 1-0 önde başlasa da, sonları pek iyi olmadı. Cumartesi ve pazar daha sakindi. Pazar günü, yemek ve kahve için Bebek'e gidip, bu fotoları çektik. Pek detay olmasa da, idare edeceksiniz artık, yoksa cuma akşamı öğrendiğim taktiklerle, sonunuz pek hayırlı olmaz :)))

Good mondays everyone! Sorry I was away for a while, let's catch up with the weekend summary. On Friday evening we've been to World Series of boxing, yeah  you heard it right :). It was between Turkey and Italy. Italian team was sponsored by Dolce & Gabbana but their end wasn't that good. Saturday and sunday was more relaxed, been to Bebek for dinner and coffee. Sorry about the lack of details  in the pics, you need to settle with that, if not your end will not be very happy since I learned  a lot of moves on Friday night :)).





Hırka / Cardi: Topshop
Tişört/ Tee: COS
Şort ve kemer/ Shorts and belt: Zara
Çanta/ Bag: H&M
Botlar / Boots: MNG

6 yorum:

reader:) dedi ki...

çanta çok rahata benziyr:) tr. h&m mi?

Unknown dedi ki...

haha boks maçı izlemek ve sıradan bir futbol macı gibi anlatışında ayrı güzel. bu arada geçmiş olsun gene yenildiniz:P

Unknown dedi ki...

gördüğüm 2. bordo çanta olsa da şahane :D :):) duyduk duyduk bu arada boks maçına gittiğini zaten puma partisine gelmedin ordan biliyoruz :P

Adsız dedi ki...

şekerim tarzına bayılıyorum :) sayfanada tabiki:) sıkı bir takipçinim...kot şort o şekilde benimde en sevdiğim ve en rahat ettiğim kıyafet..sevgiler!

Adsız dedi ki...

şort çok güzel yakışıyo size ;)

Unknown dedi ki...

Reader: Mağazada görmedim, show rooma gittiğimizde hediye edilmişti.
Modarator: :)) O konuyu hiç açma ;)

Mustafa: Bu çantadan, daha çok görebilirsin :))
Bilgece ve bendeki sen: Sağolunuz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...