26 Ağustos 2010 Perşembe

IFW Day I





Susie Bubble, Pelayo, Pascal, Lynn Yaeger ve Patricia Field'i görebiliyor musunuz?
Can you spot Susie Bubble, Pelayo, Pascal , Lynn Yaeger and Patricia Field?

İlk gün benim için verimsiz geçti diyebilirim. Önce  Günseli Türkay defilesini kaçırıp, bitene kadar dışarda  tweetlerle idare ettim. Günün son defilesi Bora Aksu'ya kadar avluda biraz vakit geçirdik ancak katılımcı tarzları bakımından düne göre daha düzgün bir profil olmasına rağmen ben bir şey çekemedim. Bora Aksu defilesi yabancı basının akınına uğrarken, kapıdaki kaos ortamı herkesi oldukça gerdi. Biraz yine düzgün fotograflayamadığım koleksiyondan bahsetmek gerekirse; Aksu'nun ilk kez katıldığı IFW'e Istanbul adlı koleksiyonuyla merhaba diyor.Pastel renkler kontrast renklerle  bölünürken, kıyafetlerin iç detayları dikkat çekiyor.  Defilenin ikinci bölümü siyahlara ayrılmış, tüm elbiseler taytlarla tamamlanırken, dore piton görünümlü olanlar etkileyiciydi. Japon şapka tasarımcısı Misa Harada ile yapılan iş birliği sonucunda ortaya çıkan şapkaları da beğendim. Çıkışta 5-10 dakika avluda takılıp, evin yolunu tuttum, yarın başlayacak esas performansıma kadar dinlenmeye karar verdim :).




First day of the IFW was a little bit dry for me. I missed Günseli Türkay show and read the tweets outside. Until the other show we hung at the garden but I was unlucky about picturing the crowd and the show.. Bora Aksu show seemed to attract foreign press while the door was a total chaos. This was the first collection of Aksu at IFW and named Istanbul. The collection can be described as an eclectic mix. Pastel colour pallett divided by strong colour blocks and created  a stange contrast. In this collection Misa Harada designed the special hats. After the show I stayed 10 min max at the courtyard and came home to store some energy for tomorrow  :).
Pelayo ve kız kardeşi /  Pelayo and his sis.

Elbise(Yeni) / Dress (New ):Reiss
Çanta /Bag: Vintage
Ayakkabılar /Shoes: Jimmy Choo
Saç bandı  ve yüzük/ Headband and ring: H&M
Bilezikler /Bracelets: Mudo, Accessorize

3 yorum:

D e g a i n e dedi ki...

Great post, looks like a lot of fun, is that Pelayo in the kilt? Amazing!


D E G A I N E

http://www.fashiondegaine.com

Adsız dedi ki...

Cadı merhaba,
senin ve arkadasinin clutchlarini cok begenip nereden aldigini ogrenmek istemistik ya ben dun aksam ebaydeki tum vintage bag kategorisine baktim yok:( Diger soran arkadasa uzun uzun saticinin kim olduguna bakmanin zor oldugunu belirttin biliyorum ama yinede bende sormak istedim eger vaktin olurda bakarsan ben kendi adima cok sevinirim:) tesekkur ederim
selamlar
ozlem

Unknown dedi ki...

Özlem: Arkadasım biraz bakınmış ancak bulamamış çünkü ben yaklaşık bir 3 sene once, kendisi de 1,5 sene önce aldığı için çantayı bulunabilmesi çok kolay değil ama ebay'de vintage clutch ya da vintage bag yazarsan eminim başka güzel seyler de bulursun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...