25 Mart 2010 Perşembe

Today's tip



Günün moda tavsiyesi için Lanvin'in artistik direktörü Alber Elbaz'a kulak verelim:
" Askıda her güzel görünen kıyafet, üzerinizde güzel görünecek diye bir şey yoktur ve askıda güzel gözükmeyen bir giysi  de üzerinizde güzel gözükebilir. Bay Geoffrey Beene bir keresinde bana şöyle demişti : Moda paltonun önünde ya da arkasında olan değil, ikisinin arasında olandır.

Haksız sayılmaz öyle değil  mi? Model Natalia Vodianova, I-D dergisi bahar 2010 sayısı için Paolo Roversi tarafından görüntülenmiş.

This fashion tip comes from Alber Elbaz, who's the artistic director of Lanvin, isn't he right? The pic is from I-D's spring 2010 editorial, Natalia Vodianova by Paolo Roversi.

Fashiongonerouge

7 yorum:

casey23 dedi ki...

bi de hepimizin başına gelen bişey de askıda dikkatimizi çekmeyip başkasının üstünde güzel görünen kıyafetler :) Onu da bu düşünce yapısına eklemeliyiz bence :)

mgntwmn dedi ki...

o değil de ben natalia'ya bittim. çok hoş hatun!

Adsız dedi ki...

aynı şeyi bende hep diorum zaten :) İlginç bişii görüyorum bu ne ya bu nası giyilir ki diorum sonra onu elime alıp kabine gidiyorum erkek arkadaşım başlarda bu duruma şaşırıodu ama şimdi alıştı çünkü o garip gurip şey çok orjinal durabiliyor ve hatta en sevdiğiniz parçalardan biri olabiliyor.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Retweet edesim geldi bu sözü :))

Unknown dedi ki...

Önyargılı olmamak lazım hiç bir şeye karşı, hr şey göründüğünden farklı olabilir :)
A.C: E öyle bir söz ama :)

*STYLEBOOM* dedi ki...

nasıl doğru bi söz! özellikle gece kıyafetlerinde:))

mustafa dedi ki...

e tabi okumus adamin hali baska oluo:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...