11 Mart 2010 Perşembe

Sheer


Zamanları yine şaşacak ama sıcak sıcak bir de ne giydim postu yaparsam bugün benden rahatı yok, kıyafette rahat zaten, biraz da şeffaf  :).

It's better to make a post about last nights outfit now, a comfy, casual one with a sheer touch.


Jean /Jeans : Topshop
Üst/Top:Miss Selfridge
Palto/Coat: H&M
Çanta/Bag: Longchamp
Botlar/Boots: Kurt Geiger

16 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

naptın bakim nişantaşı beymen'de, ne aldın:)))

Unknown dedi ki...

Saçların rengimi değişti dedim ama ışıktanmış.

Ben Lacivert kot giyinmeyeli nekadar zaman oluyor. Palto pek cici cadıcım.

Unknown dedi ki...

son 3 posttur kıyafetler benım ıcın bakmaklık değil giyinmelik oldu:) Güzel ilhamlarr:)

Unknown dedi ki...

Seda: Valla Beymen'e de gitmedim, bir şey de almadım, insanın adı çıkacağına.. hehe, orası Desa :)

Modarator: Ben de genelde koyu yıkama giyiyorum, diğerlerine şans vermek lazım, merci :)İlham konusuysa, öyleyse ne mutlu bana :))

Doorstepping dedi ki...

Kotun kesimi, duruşu çok güzelmiş:) Bu sezon mu?

alis dedi ki...

Ben de jean çok iyi durmuş diyecektim. Marka olarak J Brand falan görmeyi bekliyordum. Bence Topshop'ın kotlarına dadanmalı Gap'i bırakmalısın. Bu sana iyi gitmiş, halbuki bana da Topshop'ın kalıpları pek yakışmaz.

Ilgın dedi ki...

Simple yet elegant outfit! Bu H&M paltoyu daha önce görmüştüm değişik postlarında ve çok beğeniyorum,bayılıyorum,bitiyorum tam anlamıyla bi lift-up piece bence.Türkçe söyleyeceğim ama tam karşılığını bulamadım(*dumb*:D).Ben de bu ara Beymen'e hiç uğramıyorum, önce yediğim trafik cezalarını ödemem gerekiyor(*sigh*),biraz uzak durmak en iyisi bizim için boşver:)Bu arada saçların uzuyor farkında mısın,inanılmaz hoş görünüyor fotolarda ...

Adsız dedi ki...

bluz ve paltonu çok sevdimm :)

valerie dedi ki...

Hey!
Kombin güzel olmuş,son zamanlarda denemediğin yeni birşeyler kaldı mı diye merak ediyorum.Çeşitliliğinle herkesi mutlu ediyorsun cadıcığım:)
Sağ parmağındaki yeşil yüzük ise harika!
Bu arada,saol desteğin için;)İş görüşmelerine başlayana kdr saçım uzar umarım,küçük kız çocuklarından bir farkım yok çünkü.Herneyse,konu dağılmadan susuyorum.
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Doorstepping: Değil ama belki vardır benzer bir model.

Alis: :))Evet Jbrand lovestory'y di yanlış hatırlamıyorsam biraz buna benziyordu.

Ilgın: Sen indirimde zaten bir sürü güzel şey almıştın, ee mevsim de daha başlamadı bile, biraz daha idare edebilirsin. Hayır Beymen'le trafik cezalarını karşılaştırınca korktum ben durumdan :)). Saçlar uzuyor, kuaförler keselim diye tutturuyor yine, bakalım nereye kadar kaçacağım, teşekkürler :))

Val: Değişiklik iyidir görüşünü benimsiyorum :) O yüzük Aznavur Pasajının yanında bir geçit gibi bir şey var ya adını unuttum şimdi, orada solda Chris Kami diye bir takıcı var, benzer başka şeylerde var, fiyatlarda uygun. İş görüşmelerinde iyi şanslar :)

PinkS.:Merci şeker :)

alışverışkolık dedi ki...

Rahat ve şık :) Sevdim.
Saçların çok hoş görünüyor. :)

valerie dedi ki...

Ah cnm ya yorulmadan tarif ettin ya yüzüğü aldığın yeri ,harikasın!
Bakalım evden cıkarsam kesin bakıcam :)
Teşekkürler ;)

Ilgın dedi ki...

Evet durum hakikaten beter ama! Çok sinirlerim bozuldu ya,Ankara'da iken ödemediğim cezalar(bknz;arabayla giderken cep telefonuyla konuşma)birikince ve birde üstüne 2 defa radar cezası(ceza puanım 25'e çıktığı için ikinci ceza katlanmış)yeyince birde ben kendimi cezalandırayım dedim;) Ama işin şakası bir yana artık had safhada dikkat ediyorum sonra ciddi bela oluyor insanın başına bunu da görmüş oldum! Sevgiler, iyi haftasonları!

cool-ol dedi ki...

moda cadısı stiline bayılıyorum,sürekli olarakta takibindeyim AMA daha modern bir saç kesimi stilin ile birleşince daha iyi olacaktır emin ol;)

özlemm dedi ki...

merhaba moda cadısı
bende kombinlerine bayılanlardanım
harika fikirler ve evet bende jean'e bayıldım ilk fırsatta topshop'tayım (modelin bir adı varmı???)sevgilerrrr
özlemm

Unknown dedi ki...

Serdar: Haklı olabilirsin ama son 3 yıldır falan kestirmek istediğimde Hakan Köse'sinden Hakan Akbalığına tüm kuaförler, kulak hizasında dalgalı kullanabileceğim modeller kesince ve o yıllarda yaşadığım zorluklar aklıma geldikçe kestirme durumundan uzak duruyorum, aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum, şimdilik böyle idare edeceğiz :)

Özlemm: İçine baktım ama bir isim göremedim, teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...