5 Kasım 2009 Perşembe

Yay for new boots

Sevgili botlarım! Sizleri uzun süredir bekliyordum, hoşgeldiniz. Uygun fiyatlı ve hoş görünen bir motorcu botu bulmak ne kadar zor tahmin edemezsiniz. Şimdi artık dolabımda olduğunuza göre bunları konuşmak çok yersiz, birlikte güzel günler geçireceğimizden eminim. Palavrayı kesersek, geçen pazar bu botları bulduğum için çok memnunum o zamandan beri, neredeyse her gün giydim diyebilirim, yine MNG Outlet piyangosu, seviyorum orayı :).

Hamiş1(Bu kelimenin kullanım hakları Ayşe Arman'a ait değil, değil mi? :) ?: @Nihan :Düşündüğüm beyaz elbise ve bot olayını hemen uygulamaya koydum :)
Hamiş2: Bu hırkayı beğendiyseniz, cadıpazarında bir tane, M beden sizi bekliyor :).

Dear boots! I have been waiting for you for a long time, welcome. Do you have any idea, how hard it is to find biker boots that are reasonable in price and good looking? I should stop this nonsense blurbs because you are here with me now and I'm sure we'll have great times together. To cut to the chase, I've found these boots on last Sunday and so happy that I've been wearing them since then. Again from MNG Outlet, I think I love this shop very much :) .




Elbise/Dress: Topshop -Hırka(Yeni) ve çanta/Cardi (New)and bag: H&M - Şal ( yeni, yaz indiriminden)/Scarf(New, from summer sale) :Zara - Botlar(Yeni)ve trençkot/Boots(New)and trench: MNG

19 yorum:

Unknown dedi ki...

cadııı bu kıyafet son baharı anımsatıyor havada düne göre cokgüzel olunca hiç kışa girmemiş gibiyim

nesrin dedi ki...

http://songofstyle.blogspot.com/2009/10/did-you-hear-blue-angels.html cadı kombinin bi benzerini bu blogda çok beğenmiştim. siyah çorapla daha iyi olmuş.

Stilcatcher dedi ki...

Ben de seviyom MNG outletı..vaham orası:))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

güle güle giy canım, twitter'da yazdığından beri merak ediyordum. tam senlik duruyorlar, hem de rahat! tam sonbaharlık bi kombin bu arada, beğendim! özellikle de şalı ve dediim gibi botları:)

Ozan Alçın dedi ki...

çok güzellermiş(: güle güle giy

tugba dedi ki...

cadıcım botların çok güzel güle güle giy zarada da vardı bu tarz bi bot aslında beğenmiştim ama nasıl kombinliceğime karar veremediğim için almamıştım artık alabilirim demi:)

Adsız dedi ki...

aynı botlardan bende de var ancak, çıkardığı gırç gırç seslerinden (bazı zeminlerde) sonra giyemez oldum. aynı sorun yok mu sende de?

Nihan dedi ki...

Cadı inanmıyorum. Bugün iş yerinde bir arkadaşım aynı elbisenin siyahını giyince aklıma geldi sana kışın da giyilir mi diye sorduğum ve hatta dur deneyeyim dedim içimden yarın için. Süper olmuş. Ama ben hala marryjanelerle deneyeceğim. Çünkü böyle güzel botlarım yok, ama istiyorum bir tane.

Zeynep'in Evi dedi ki...

canım h&m hırkan harikaymış, nereden alıyosun yurtdışı mı..

AiShA dedi ki...

ÇoK güzel durmuş botlar.Güle güle giy

alışverişkolik (: dedi ki...

Yine çok güzelsin :)) Ve botlar çok güzel :) Güzel günlerde kullan.

Unknown dedi ki...

benimde böyle bağcıksız, kolay giyilebilecek bir bot almam lazım, artık eğilirken zorlanmaya başladım:))

Unknown dedi ki...

Modaratör:Evet,dün hava oldukça güzeldi ancak bugun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :(.

Nesrin: Evet pek çok ortak parça var,ben de sen gösterince hatırladım kıyafeti, sanırım onun yaşadığı yerde durum pek çorap giymeyi gerektirmiyor, teşekkürler:)

Itır: Beni 2 adet uygun fiyatlı ve kullanışlı bot sahibi yaptı, duygularımız aynı :)

Seda, Ozan,Aisha: Çook teşekkürler :)

Tugba: Ben sana fikir veririm :))

Adsız: Henüz öyle bir ses çıkaracakları bir zemine rastlamadım sanırım, olursa bilgi veririm :)

Nihan: Aramızda telepatik bir şeyler olduğundan şüpheleniyorum senle, bence bu böyle bir botun olsa ayağından çıkartmazsın, senin çok işine yarar :)

Zeynep: Hayır bunu Taksim civarından buldum, belirttiğim gibi M beden 1 adet cadıpazarı'nda sahibini bekliyor :)

Missred: Ah canım :) Evet kolaylık olur sana, büyük numarası vardı orada.

Nihan dedi ki...

Telepatik birşeyler ve aynı yer(ler)den alışveriş etmenin dayanılmaz hafifliği. Böyle bir bot ve bir adet de düz oxford ne zamandır istiyorum. Şu meşhur shoetek'e bakacağım sanırım çünkü olur da çok fazla giymezsem çok para vermiş olmak istemiyorum.

tuguna dedi ki...

Ah ben de istiyorum bunlardan ben de ben de!! Topshop't, Bronx'ta ve Sacha'da begendim birkac model fekat cok giyecegim bir parca olmadigi icin noel indirimine kadar dayanacagim sanirim:) diger parcalar da cok hos.

Adsız dedi ki...

ben de aynı arayıştaydım:)
sonuçta zara trf'de içi koyu giri kürklü olanını buldum!yay for rock chic!

Adsız dedi ki...

ne güzelmiş ki bu botlar:) bi de outletin yerini öğreneydik çok daha makbule geçerdi:)

ZET Fashion dedi ki...

Aaa bende taksimdeki mangoda gördüm 37 ve 41 numarası vardı 37ye zorladım ayağımı ama ı ıhh :) Güle güle giy cadı...
Ben birazcık daha kısasını ve alt topuk kısmı daha incesini istiyorum. Daha görmedim gerçi, umarım biryerlerde beni bekliyordur :)

Unknown dedi ki...

MNG Outlet İstiklal Caddesi üzerinde solda, eski Vakko'nun binasında. Teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...