22 Kasım 2009 Pazar

Whose boots are those?


Cevaba buradan ulaşın :)

See the answer  here :).

Stockholmstreetstyle

7 yorum:

sumeyra dedi ki...

selamlar cadı... okuyucularımız için: gittigidiyorda marc jacobs çantalarım ve chanel tarzı çantalarım yayında... satıcı adı:sk_nur bilginize... sevgilerimle

Nihan dedi ki...

Yaşasın yaşasın bildim diye sevinirken cevabın etiketlerde yazdığını fark ettim. Bu duyduğum zafer sarhoşluğunu bir parça azalttı. Güzel çizme, kıyafetine de çok yakışmış. Ama kendisi Avrupa'yı bir baştan bir başa dolaşıp sürekli moda bloglarına vslerine poz vermekle mi iştigal ediyor acaba artık?

Unknown dedi ki...

Her streetstyle blogunda Ece Sükan görmeye başladık! Bi taraftan sevindirici ama bi taraftan düşündürücü fotoğraf çektirmeye gidiyormuş hissiyatına kapılıyorum:)

bir cadının guncesi dedi ki...

o fotoğraf çektirmeye gidiyormuş havayı bende seziyorum umarım asıl niyet bu değldir:))

blog'uma da beklerim

alis dedi ki...

Giyiniyor ve her ülkeyi geziyor... Tatlı hayat :)

valerie dedi ki...

bence de güzel hayat.
fakat herşey bi yana yine de giyinmesini bilmesi bile yetiyor..sonuçta TR'da ikoncan olarak takılan tiplerin , ünlü sayılan kişilerin nasıl felaket giyinip sonra da "ah bu kıyafet özel tasarım, bilmem kaç ayda tamamlandı, fiyatı şu kadar " diye söylenenleri görünce,duyunca Ece'ye hiçbir şey diyesim gelmiyor nedense.
Botlar harika bu arada belirtmeden edemiyeceğim.

Unknown dedi ki...

Doğrusu ben çizmeleri önden beğenmedim, arkadan hoşuma gitti o yüzden arkasının resmini koydum :) Sonuçta kendi pr'ını da yapıyor, çekmek isteyince kim hayır der ki :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...