13 Kasım 2009 Cuma

Smokey eyes and Elle Magazine photo shoot


Bom dia! Ahaha bu ne be diyorsunuz biliyorum ama bunu son iş gezimde Portekizli birinden öğrenmiştim, Portekizce "günaydın" demek sevgili okuyucular ( Evet, maalesef  ben de ona türkçesini öğretmek zorunda kaldım ) :).  Bugun güzel bir gün, hava serince ama güneş parıldıyor, benim için iyi bir şey. Bugün, fotograflarını sanırım ancak haftaya görebileceğiniz grungy bir şeyler giydim ve dumanlı göz makyajı yaptım, tabi günlük gözükebilecek sınırlar içerisinde ;) .  Durum böyleyken, dumanlı gözlere de bir açlığım varken karşıma muhteşem görünen dumanlı gözleriyle Magdalena Frackowiak ve Hanne Gaby Odiele çıktı, ben gece bile olsa bu kadar fazlasını yapamıyorum ancak bu oldukça güzel göründüğü sonucunu değiştirmiyor.

Bom dia! Probably, most of you will say, what the hell is that but I learnt this on my last business trip from a Portuguese guy meaning "good morning" ( Yes I had to teach him the same in Turkish) :) . Today the sun is shining but there is a chilly weather outside but I'm more than fine with that. In the morning I decided to wear something grungy with a daily dose of smokey eye make-up. When I was in that mood I saw pictures of Magdalena Frackowiah and Hanne Gaby Odiele with their beautifully done heavy smokey eyes. I've ever done this much, even I was going out but this fact doesn't change the reality of they're looking good.

Günün diğer önemli başlığına gelirsek, dün Elle Türkiye dergisi için Ocak sayısında yayınlanmak üzere blog yazarlarını konu alan bir produksiyonda yer aldım. Fotoğraf çekimi benim için biraz zahmetli geçti diyebilirim, bir bölümü yerde yapılan çekimler sonrasında, bugun sol tarafımda hafif bir bel ağrısı ile dolaşıyorum ancak sonuç sanırım iyi oldu :). Muhtemelen sorulacak sorular arasında, yüzünü sonunda görebilecek miyiz olacağından, sizleri bu zahmetten kurtarmak adına diyebilirim ki, dergide burada gördüğünüzden fazlası olmayacak :) . Sevgili mordolap ( Kendisini de bu produksiyonda göreceksiniz ) sd kartını unuttuğu için sahne arkası yazı dizisi yapamayacağım ancak fazla konuşamasakta, diğer bir blog yazarı arkadaşım Nil ile tanışmamızın günün diğer artısı olduğunu söyleyebilirim. Dergi satışa çıktıktan sonra, sizinle diğer  fotoğrafları da paylaşacağım, şimdilik benden bu kadar, güzel bir cuma günü geçirmenizi dilerim.

The other headline of today is, my photo shoot with Elle Turkey which will be on January issue, for a production of blog writers. The photo shoot was a little bit hard for me since I was crawling on the floor, today I'm having a little ache on my left side but I can say the result will be good. I know I will be having some comments including the question " Can we see your face now" but my answer will be no, you will not be seeing more than anything that you've seen on the blog :). I wish we could do the behind the scenes but it's not possible since Mordolap  ( She was one of the writers, too) forgot the memory card for the camera. However, even we couldn't have enough chance to talk, meeting with my other fellow blogger Nil was one of the highlights of last evening. I will be sharing more photos from the shoot after the mag is out, it's all for now from me, I wish you a delightful Friday.


stockholmstreetstyle

13 yorum:

Styleseeking Zurich dedi ki...

yayy cok sevindim sana da sormayi düsünüyodum bende, orda olsaydim bende katilicaktim cekime... mutlaka cikar cikmaz scan yapip yolla bana meraktan catlarim bak. :)

have a nice friday my dear!

<3 Nesli

Trendtastic NY dedi ki...

tebrikler cadi:) eminim cok heyecanlisindir.

Nihan dedi ki...

Heyecanla bekliyoruz Cadıcım. Bak bir de böyle bir blog buldum. Yazarı Türk. İyice incelemedim ama fena değil gibi
http://stylishtidbits.weebly.com/

Fashioncholic Girl dedi ki...

aslında o buen dia :D

ZET Fashion dedi ki...

Aaa kocaman tebriklerrr :) Çok merak ettim şimdi, eminim güzel fotoğraflar çıkmıştır ortaya.
Buğulu makyaj bende çok seviyorum ama her yapışımda ya pandaya benziyorum ya da mmmm aklıma bişey gelmedi yada gene pandaya benziyorum galiba :)

alışverişkolik dedi ki...

Portekizce'de "İyi geceler" ne demekmiş peki? :) 00.51'de yazılan bir yorumda gerekli olan iyi geceler çünkü :)

Dumanlı göz makyajını seviyorum.Fotoğraftaki güzel ancak ben bu kadar yoğun kullanmıyorum.

Fotoğrafları çok merak ettiğimi itiraf etmeliyim :) Heyecanla bekliyoruz o halde :) Tebrik ediyorum..

İyi haftasonları..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

heyecandan ve meraktan çatliyciimmm!!

Laçin Tenel dedi ki...

Dergi röportaj ve fotoğraflarını merakla bekliyorum. Üçünüze de tebrikler, çok sevindim.

Nil dedi ki...

Daha sakin bir ortamda tekrar görüşmek dileğiyle cadıcım. Pozların harikaydı sonuçların da öyle olacağından hiç şüphem yok ;)

Colorful dedi ki...

dumanlı göz her daim favorimdir. her zaman çok etkileyici

Unknown dedi ki...

Nesli: Aaa sen de olacak mısın yazıda? Çok güzel, evet olsan beraber olurduk, çıkınca koyarım mutlaka buraya :).

Trendasticny:Sağol, heyecanlı olduğumu söyleyemem ancak sonucu merak ediyorum tabi ki :)

Nihan: Bakalım ne çıkacak hep beraber göreceğiz :) Ben de o blogu görmüştüm önceden ama sonra unuttun gitti :)

F.G: Farklı söylenişler olabilir, Algarve yöresinde böyle diyorlardır belki :))

Z: Teşekkürler :)). Pandalar tatlıdır ama :)
Alışverişkolik: O kadarını öğrenemedim, bu tür konuşmalar genelde sıkıcıdır zaten :)) Hep birlikte göreceğiz.

Seda: Hahaha göriciiz :)
Laçin: Sağol, benim bilmediğim başka bloglarda var :).

Nil: Umarım :)) Seninki nasıl geçti, çok geç mi bitti?

Elly:Evet ama bu fotograflardaki gibi olanların uygulanması zor :)

mordolap dedi ki...

cadi - kafami nerelere vursam yeridir. kendime kac kere tembih ettim hatta unutma karti diye. neyseki blackberry ile bir kac tane cekmistim artik onlarla yetinecegiz o gecenin anisi olarak. guzel bir maceraydi.
xo

Unknown dedi ki...

Mordolap: Bir yere vurma şeker, sebebi diye yazdım :), evet kesinlikle eğlenceliydi x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...