7 Kasım 2009 Cumartesi

P for polka dot



Ben henüz konuya odaklanamasam da, sizler de farkedip hala almadıysanız, bu sonbaharın dergilerde ve sokakta en sevilen aksesuarı puantiyeli çoraplara bir şans verin.

I couldn't  focus on the subject matter yet but if you're not aware of them and already not bought a pair, give a chance to this season's best loved accessory of choice; polka dot tights.




TFS,Iknowwhatyouworelastseason,stylesightings,stylescrapbook,copenhagenstreetstyle

17 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu puantiyeli çoraplara en kısa sürede sahip olmak istiyorum, bir de leopar desenliler var, onlarıda istiyorum(=

valerie dedi ki...

arayanlara ; penti de stil külotlu çorap adıyla bulunmakta.
ben uzun süredir kullanıyorum.
leopar desenli çoraplar ise yeni arayışım.

Aslı dedi ki...

Puantiyeli çoraplar güzel ama bazen desenli elbiseler veya eteklerle giyildiğini görüyorum, çok fazla hareket de göz yorup uymsuz görünüyor bence. Buradaki düz siyahla veya tek renkli kıyafetlerle daha güzel görünüyor bence...

Nihan dedi ki...

Bu çoraplar bana annemi hatırlatıyor. Çok giyerdi kendisi bir zamanlar.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

jennifer connely'li balenciaga ilanlarında ilk gördüğümde ne alaka demiştim. sanki gözüm alışıyor..

Ilgın dedi ki...

Taa lisedeyken Park Bravo'dan aldığım beyaz puantiyeli şifon bir gömleğim var tam da bu aralar onu giyeyim diyordum, I sincerely welcome polka dots:) Bu arada çok istediğim Wang baggy sweater'i tamamlamak üzereyim:) Bazı yerlerini keskin hatlarla zigzag gibi bazı yerlerini yuvarlak olarak kestim birde şimdi siyah tül yada naylon iplikten örgü bulacağım kaplama için, orjinalindeki gibi naylon iplik istiyorum onu da diktim mi tamamdır, orjinaline ulaşma şansım hiç kalmadı, ebay'de sadece 1 tane vardı ve anında uçmuş:((( Ama şunu söyleyebilirim ki yapımı çok kolay:)) Ciao!

Unknown dedi ki...

Ben aldim kendime H&M'den leopar desenli coraplar ama neyle denediysem bir turlu begenemedim...oyle cok vamp olup, goze batmadan, cool bir sekilde nasil giyebilirim acaba? any ideas?

Strawberry Swing dedi ki...

ben bu çoraplara bi şans vermek istiyorum ama birtürlü bulamadım, penti ve marks&spencer a baktım, başka nerde bulabilirim bi fikriniz varmı???

valerie dedi ki...

Neslie'cgm ben alırsam lacivert tonundan almayı düşünüyorum.Kombin olarak ise siyah yada gri tonlarında tee üstüne blazer yada deri ceket ve de altına siyah bandage etek yada deri short giymeyi planlıyorum.Tabii ayakkabı seçimi de önemli,topuksuz botlar yada booties vamp durumunu biraz daha yumuşatabilir diye düşünüyorum.
Fikir vermesi için stylecopycat'deki leopard obsession postuna göz atmanı tavsiye ederim.Tabi birçok moda blogunda da leopar deseniyle ilgili postlar bulmak mümkün benim hatırlayabildiğim şuan için bu.
Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Ilgın: Sonunda oldu demek, well done! :)

Neslie: Benim tarzım değil ancak giyecek olsam siyah, beyaz, gri gibi renklerde basic parçalarla kombine ederdim, sade kesimli mini elbiseler,bandaj etekler,hafif bol kesimli şortlar ideal gibi görünüyor. Ayakkabı seçimi de Valerie'nin dediği gibi önemli feminen ve seksi olanlar yerine daha maskulen seçimler yapardım, ben sanırım bu konu için bir post yapacağım, eminim başka merak edenlerde vardır, su an arastırmalarım devam ediyor :)

Mumu: Ben dediğim gibi henüz almak için bir teşebbüste bulunmadım ancak bakacağım yerler arasında diğer söylenenlere ek olarak Topshop, Calzedonia, İstiklal Caddesi'ndeki ( Eğer İstanbul'da oturuyorsan)sıradan çamaşır, çorap satan yerlerin birinde bulunabileceğini sanıyorum.

reddbull dedi ki...

desenli çoraplara bi türlü alışamıyorum ama dışardan bakınca farklı görünüo denemekte fayda var :) bu arada 3. resmdeki elbise çokk şirinmiş

Aslı dedi ki...

Bu yazının üzerine bugün karşıma Penti'nin puantiyeli çorabı çıkınca almadan duramadım tabii :) Yarın siyah örgü elbisem ve siyah botlarımda giyeceğim

alışverişkolik (: dedi ki...

Kendilerini çok severek kullanıyorum :) Ancak bir başka arkadaşımızın da dediği gibi göz yoracak şekilde kullanıma hayır!

Düz renk şort,etek üzeri puantiyeli gömlek,t-shirt ya da düz parçalarla kombinlenebilir.

Hatırlattığın iyi oldu :) Yarın siyah şortumun altına puantiyeli çoraplarımı ugg'larla kombinleyeceğim :)

Unknown dedi ki...

Bir suru super fikirler verdiniz fashionable dostlarim, cok tesekkur ederim:) Hemen denicem kendilerini ilk firsatta! Bu arada haftasonu H&M'e gittim ve her yerde vatkali elbiseler, vatkali yun kazaklar etc. gordum. Denedim de tabii ama vatkalarin cogu o kadar kucuk yapilmis ki sanki omuzlarimin uzerine birer tane mandalina koyulmus gibiydi, alamadim hicbirini! Bir de leopar desenli, faux fur bi ceket vardi...almadim ama ne dersiniz? gidip aliim mi? 66$ gibi birsey fiyati ama kalitesi H&M iste?? icim disim leopar mi oluyor yoksa nooooooo!!!

Adsız dedi ki...

valla bende görünce hemen dedim ki annem biz küçükken bu çoraplardan giyerdi.zaman tekerrürden ibaret ARZU

Pınar dedi ki...

Bende de vizon rengi var kahveyle çok guzel duruyor, markasını hatırlamıyorum ama penti olabilir. Kesinlikle desenli değil de düz renkle kombine edilmeli.

Unknown dedi ki...

Neslie: Deseni nasıl onu merak ettim ben duruma göre alınabilir, noldu Jimmy Choo for H&M kuyruğu? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...