11 Kasım 2009 Çarşamba

Gray is my favorite colour

Sanıyorum gri benim en sevdiğim renk. Açığı, koyusu , her tonu oldukça hoşuma gidiyor ve kıyafetlerimde yüksek bir yüzde oluşturuyor. Bu elbise de uzun süredir dolaptaydı, hatta cadıpazarında  ( Üstümdeki 38 beden, bol durması için büyük beden almıştım, pazardaki 40 beden, 38-40 beden olanlara tam olacaktır) son bir tane daha var, cumartesi akşamı giydim, oldukça sevdiğimi söyleyebilirim. Çanta yine satmak için aldığım bir parça ancak sizlere kısmet değilmiş :)





I think it is because I had many gray pieces from darker to lighter hues. This dress has been waiting in my closet for so long so I got a chance to wear it last saturday night out.


Elbise(Yeni)/Dress(New): H&M - Botlar/ Boots: MNG - Çanta (yeni) ve siyah bileklik/ Bag ( New) and black cuff: Marc by Marc Jacobs - Gümüş bileklik/Silver bracelet: Tiffany & Co.

37 yorum:

Noni dedi ki...

Bacakların ne güzel Moda Cadısı hiç damar yok selülit yok çatlak yok kıl yok vallahi bayıldım !

Ozan Alçın dedi ki...

ooh ooh sürekli yeni parçalar ekleniyor dolabına:)

reader:) dedi ki...

bu ne hız cadıcım... önümde dört post birden görünce ekrana yapışıp kaldım...:)) bak insanları ne kadar mutlu ettiğini anla bizi postsuz bırakma:) harika gözüküyosun allah sevdiğine bağışlasın seni tü tü tü..

hesperid dedi ki...

gercekten bacaklar süper görünüyor.keske benimkiler de öyle olsa:(

Fashioncholic Girl dedi ki...

çanta ve botlara bayıldım :) ben de inci'deki botların kahverengi olanını görünce onda karar kıldım , desa'daki 355Tl inci'deki 80 tl ve görüntüler aynı :D kendimi desa'dakine ayarlamıştım şimdi 375tl cepte kalıcak :D

reader:) dedi ki...

bu arada h&m leri nerden alıyorsun diye soran olucak mı merak içindeyim..(:

mughetto dedi ki...

Çok çok yakışmış.
Ayrıca Noni'ye katılmamak elde değil :)

Kürksever dedi ki...

Gri deyince insanın aklına kasvetli, bulutlu kış günleri geliyor. Renk adı olarak füme, kül, duman veya gümüş rengi demeyi tercih ediyorum.

Elbise önden çok güzel, ama arkadan fermuarının görüntüsünü beğenmedim. Sanki acemi bir terzinin elinden çıkmış gibi, sağı solu biraz dengesiz görünüyor. Parlak siyah deri bir kemerle daha güzel dururdu bence.

Unknown dedi ki...

H&M Jimmy Choo icin bir vitrin tasarlamis sorma cadicim! Fotografini cektim ve sanada gondermek istiyorum ama nasil yapicagimi bilmiyorum?? Insanlar bu haftasonu onunde durup durup birbirlerine modelleri gosteriyorlardi:)Acaba 14'u sabahi bende kuyruga girsem mi 5'te?haha

Bu arada neden birileri inatla H&M'leri nereden aldigin konusunda baskalarina giciklik veriyor anlamadim? Seni uzun zamandir takip ediyorum, yorumlara katiliyorum ama ben -at least- hic oyle nereden aldigini bas bas bagirdigini duymadim? Hatta isin geregi Avrupa'ya gittigini ve oralardan aldigini ya da sevgilinin getirdigini fln dusundum hep?!

Felicity dedi ki...

Cadicim, ojelerinin rengi ve yuzukler ne guzel :)

Adsız dedi ki...

bacakların çok hoş cadı :))
PLN

tuguna dedi ki...

Hey sexy! Cok begendim seni cadicim! Bacaklar muhtesem gorunuyor. Body glow tarzi bir sey mi surdun acaba, cok hos bir isilti ve bronzluk var.

Hayat dedi ki...

Harika olmuşsun,
Siu'da bugun bu elbiseyi postlamış ama o Yeşilköy pazarından almış =)))

Unknown dedi ki...

Noni,Hesperid,Mughetto,PLN: :)) Işık güzelmiş ondan heralde, teşekkürler :)

Ozan: Ekleniyor ama ben onları aldıktan 3 ay sonra falan giyebiliyorum, bu durumu değiştirmem lazım :)

Reader: Demiştim ekimden sonra kendime geleceğim diye, keyfim de yerinde olursa yazıyorum işte, teşekkürler :))Soranlar yeni okuyucular olabilir diye düşünüyorum, umuyorum ;)

F.G: Ne gerek var?Güle güle giy,teşekkürler :)

Coskun: O da bir bakış açısı, gokyuzunde hoşuma gitmese de soylerken ve giyerken beni rahatsız etmiyor :)) Dısardan görünen fermuar detayları bu sene fazlaca var, ben de seviyorum açıkçası, yamuk durmasının sebebi, benim duruşum ve elbisenin beden olarak bana büyük olması olabilir, haa bir de cepleri var yanlarında belki o da bir sebeptir. Kemer fikri hoş olsa da, kısa olan boyunu daha da kısaltacağı için belki taytla veya kalın çorapla giydiğimde olabilir.

Neslie: Erkenden kuyruğa girmezdim sanırım ancak ilk gün gitmeye gayret ederdim, hoşuma giden bazı parçaları bulmak adına, diye düşünüyorum. Fotoğrafı makine ile mi çektin, telefonla mı? Sorun değil zaten orada burada görünür o vitrin fotografları, sağol yine de :) Sorulmadan nereden aldığımı söylemiyorum ama bu H&M konusunu yaklasık 857565 kez yazmışımdır heralde, devamlı okuyan insanlarda aynı soruları görünce zannedersem biraz ister istemez sıkılıyorlar. Dediğin şekilde bana gelen pek çok parça var ancak TR'de üretilenleri Beyoğlu civarındaki pasaj ve dükkanlarda bulmak mümkün, teşekkürler :)

felicity: Teşekkür ederim, oje Alix Avien ancak numarasını falan bilmiyorum :)

Tuguna: Oh thank you, biraz var seksi bir durum evet :)Bu sefer şöyle bir şey yaptım, evde eski bronz gunlerimden kalma Clinic marka, yüz için, bronz bir jel var, onla bebe yağını karıştırıp sürdüm, sonuç oldukça iyi :))

Hayat: Sen deyince baktım şimdi, farklı giymişiz, ben Beyoğlu'ndan almıştım, çok teşekkür ederim :).

Styleseeking Zurich dedi ki...

this is such a nice edgy outfit!!
you have great rings <33

miji

Adsız dedi ki...

cadıcım clutch ı istiyoruuuuummm
sevgiler,
nurdan:)

alışverişkolik dedi ki...

Oh! Çok hoş görünüyorsun! :) Bu ne güzellik. O clutch'ı istiyorum! :) Güle güle kullan.

Yalnız,HM ürünlerini nereden alıyorsun? HM koleksiyonunu fotoğraflarda inceleyebiliyorum ve o kadar beğeniyorum ki! Ama malesef benim olamıyorlar! :( Çünkü Tr'deyim :(

Adsız dedi ki...

yine çok sevdim çok!!! o elbise o ayakkabılarrr...ah o clutch, o güzel yazdan kalma sahte bronz bacaklar:))) hep bacaklarının olduğu postlara yorum yapıyorum ama tamamen gayri ihtiyari..
bu arada ben de uzun süredir bu tarz botlardan arıyor ama bulamıyordum, incidekileri gördüm ama kahve ihtiyacım yoktu.. sonra tally weijlden buldum bir çift, oldukça şıklar, benim gibi ankara'da olup psikopatça arayanlara duyurulur...- idil

neşe dedi ki...

H&M diyorsun ama terkos beyoğlu iş hanı pazar demiyorsun 3tlye bu elbise neden yazmıyorsun dikkat ediyorum hep yapıyorsun bunu bu yüzden seni okuyanlara hava mı atıyorsun aklınca?

Unknown dedi ki...

Miji: Thank you :)
Nurdan: :)) Şu an satılık değil ama teklifini mail at, belki ilerde değerlendirim :))

Alısveriskolik:Tesekkürler :) Evete ne yazık ki H&M buraya göndermiyor ama İstanbul'daysan Beyoğlu civarındaki pasajlar ve başkalarından öğrendğimize göre pazarlarda da bulunabiliyormuş, dikkatli bakınmak lazım :).

İdil:Çok teşekkürler,yorumun çk şeker :)

Neşe: Uzun zamandır böyle bir yorum gelmiyordu,görülüyor ki yorumunuzda isminizden pek eser yok :) Ben markası neyse onu yazıyorum, yanlış bir şey yazmıyorum, dediğiniz gibi pazardan 3tlye'de almadım, alsaydım da yazmazdım, tarzım değil.Bu blogta şimdiye kadar fiyatını yazdığım şey sınırlıdır, benim için önemli olan,neyi kaça aldığımdan çok,üzerimde nasıl durduğudur. Ayrıca yorumunuzu onayladığıma göre, ortada benim açımdan gocunacak bir durum da yoktur :). Daha neşeli yorumlarınızla da sizi burada görmek dileğiyle :)

Adsız dedi ki...

arkadaslar h&min havası nerde dünyanın en ucuz en mainstream magazalarından biri. türkiyede olmaması bir şey göstermez artık her türlü ulaşılabiliyor bu mallara. baştan aşağı h&m giyiyor olmak da hiç hoş değil tabii. dengeyi tutturabilmek gerek.

neslisah dedi ki...

aaay bu marc jacobslar akaretlerde varmıdır

Unknown dedi ki...

Ok, cumartesi gidiyorum H&M'e!Hatta senin icinde bir parca alicam kendime:) bu arada, kimi yorumlar ne komik ya..tam meyve veren agaci taslayalim modunda bazi hatunlar, ne diyelim, kolay gelsin arkadaslaaar! Cadi is #1 :P

Sıla Yılmaz dedi ki...

Cadıcım çok güzel olmuş.. bende yazın daha çok severek kullanmıştım elbiseyi.. çorapsız :)

Unknown dedi ki...

Adsız: Doğru bir noktaya temas etmişsin, insanlar hala H&M'in nasıl bir marka olduğunu pek kavrayamadı :)

Neslisah: Bilmiyorum ama pek sanmam, fırsatım lursa bakar haber veririm sana.

Neslie: Benim için hiç sorun değil :)) Öyle birincilik.. vs iddiam da yok, öyle düşünüyorsan çok teşekkür ederim, tabi sondaki :p durumu da biraz beni düşündürmedi dersem yalan olur :D

Siu: Teşekkürler :)

Nihan dedi ki...

Cadı çekimin detaylarını paylaşacak mısın bizimle?

Unknown dedi ki...

:)) Kim söyledi sana çekim olduğunu hhaha :p? Bugun kısa bir özet geçerim, ancak fotoğrafları Aralık sayısında göreceksiniz,mordolap arkadasımız behind scenes cekecekti ancak kartını unutmuş, mümkün olmadı:( Dergi çıktıktan sonra ben de bazı kullanılmayan fotoğrafları sizinle paylaşacağım :)

Nihan dedi ki...

Valla kimse söylemedi :)) Ben twitter update'inden gördüm.

lolly dedi ki...

cadı blogunu hep takip ediyorum ve çok beğeniyorum tarzını özellikle de topukluları basit bir hava yaratmadan kullanabiliyor olmanı.bu elbisene de bayıldım en kısa zamanda beyoğluna bakıcam belki oralarda bulabilirim.devamlı resimlerini eklemen dileğiyle:)

Unknown dedi ki...

Nihan: Şaka dedim, ben dün tam detay vermesem de, tüm dünyaya ilan etmiştim zaten :)

Lolly: Çok teşekkür ederim, ben geçen gittiğimde göremedim, umarım sen bulursun :)

alışverişkolik dedi ki...

Ahahaah :) Ne komik bir yorum gelmiş öyle :) H&M hava atılacak bir marka değil,daha doğrusu bir giysiyi nereden kaça aldığınla hava olmaz ;) Bu kişinin kendi seçimidir.Neyse,meyve veren ağaç taşlanırmış.

Cadı,İstanbuldayım,teşekkürler canım. :) Pazarlarda daha dikkatli olayım o halde =D

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

içim dışım toplantı oldu kaç gündür, geç kalmışım!
muhteşem outfit, tam benlik!

mustafa dedi ki...

cantanin ustunde tas mi var?
http://fashionandgrief.blogspot.com

vintage peony dedi ki...

gri sana çok yakışıyor!

valerie dedi ki...

ben bu kombine bayıldım cadıcıgım!!!

Unknown dedi ki...

Seda: Bu hafta oyle yoğun olmaz umarım, x

Mustafa: Taş değil, piramit seklinde sert plastik zımbalar var diyeyim :)

Vintage ve Valerie: Sağolun :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

umarım:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...