24 Kasım 2009 Salı

Did you ever seen a whale with a polka dot tail ?

Son postlarda bir sürü temiz hava aldınız şimdi eve dönme zamanı :) O kadar yazıp ben giymesem olmazdı değil mi? Elbisenin rahat ama havalı duruşuna, omuzlarındaki az miktardaki vatkaya bayıldım.Benim versiyonum ilk bu, ancak puantiyeli çorap bulmakta o kadar kolay olmadı, sadece aldğım marka da bulabildim.

You got enough fresh air on my latest outfit posts now it's time to go home :) I did write about polka dotted tights and ofcourse I'd wear them. I loved how this dress is comfy but cool with its  small size shoulder pads. It wasn't easy to find polka dotted ones, here's my first attempt with them.





  • Kazak elbise ( Yeni) ve trençkot /Sweater dress (New) and trench: Zara
  • Çanta ve kolye / Bag&Necklace:H&M
  • Botlar /Boots: MNG
  • Yüzükler/Rings: Beyoğlu mağazaları - Local shops
  • Bileklik/wristband: Marc by Marc Jacobs
  • Çorap/Tights: Penti

34 yorum:

alışverişkolik dedi ki...

Her seferinde çok şık dememin gerçekçi görünmediğini seziyorum (Belki de paranoyaklığım tuttu =D ) ama her seferinde muhteşemsin :) Yine çok beğendim!

Doorstepping dedi ki...

Bu çorapların giyilince biraz fazla seksi duracağını düşünürdüm ama kararında olmuş valla! Hatta spor bir hava katmış! Çok beğendim!

Fashioncholic Girl dedi ki...

ben bu seneki puantiyeli çorap - siyah elbise kombinine bayılıyorum :)

ps : başlık have you ever seen olucak ;)

gizemcik dedi ki...

cadıcım çok güzel kombin olmuş,botlara bayıldım.çorabın aynısından topshopta görmüştüm haftasonu.

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

çorabın kahve ve siyahından ben de aldım. cok severek giyiyorummm

esra dedi ki...

kombinlerinizi beğenerek takip ediyorum ama bu olmamış sanki ,çorap elbiseye göre çok ince gibi ayakkabılar çok spor falan ... ama yeni kombinlerinizi merakla bekliyorum ...

BlahBlah dedi ki...

aslında bu yaptığın kombinlerin fiyatlarını da merak etmiyor değilim ben. kaça çıktığını da bilsek, artık hiç özel hayatın kalmayacak ama, fena olmaz :)

Nihan dedi ki...

Cadı artık başka ayakkabılar görmek istiyorum ben. Gerçi bunun altına mesala peep toe giysen belki çok femme fatale mi kacardi bilemiyorum. Yani bot iyi dengelemis ve fekat yine de baska ayakkabi diyorum ben.

pembe fiyonk dedi ki...

puanlı çorapları beğeniyorum ama çabuk kaçırtıyorum mutlaka takılır biryere canım çoraplarım :P
kombinlerin çok şık olmuş.sevgiler.

Kumral dedi ki...

Cadıcım İngilizce gramer'de ne kadar dikkatsizsen, giyinmede o kadar dikkatlisin. :D Bu ev postunda kediciği göremedik ama... :( Botlara bayıldım. Çanta çok rahat görünüyor. Özellikle benim gibi evden çıkarken herşeyini çantasına koyanlar için ideal. Trençkot yerine başka deri ceket daha hoş durabilirmiş. Ne çok konuştum. :)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Çorap çok tatlı durmuş, denk gelirsem ben de alayım :) Zara elbisene de bayıldım. Böyle elbiseleri çok seviyorum, sade ve rahat ama havalı ve şık duruyor.

Unknown dedi ki...

Bugun bende American Apparel'da alicaktim puanli corap ama bir de mini mini kalpliler vardi, karar veremediiim:) bi de 39$ dedi AA kizi, bende "e yok artik, yakin zamanda kacicak bi coraba 40$ cok diye dusundum?"..

Senin kombine bayildim bu arada:))love!

Unknown dedi ki...

Günaydın, hepinize teşekkürler :) İngilizcemi düzeltme çabalarınızı ne kadar takdir etsem de ve kalıptan haberdar olsam da, bilmediğiniz bir şey var ki, bu başlık bir şarkı sözüdür ve yazarı öyle yazmış ise bana da düzeltmek düşmez :))) (Muhtemelen bir çocuk şarkısı olabilir ismi polka dot tail, söyleyen ween)


A.kolik: Bu aralar bir giyinesim var zaten, teşekkürler :))

Blah blah:Haklı bir istek olmakla beraber,fiyat yazmak olayı biraz bayağılaştırabilir ve onla başa çıkılmaz gibi geliyor. Ayrıca yüksek fiyatlı şeylerde ha amma da pahalıymış, yok buna bu kadar para verilir mi, yok sen bunu alcak parayı nerede buluyorsun, ne iş yapıyorsun.. gibi sorularla muhatap olmak istemediğim için bu tür şeylere girmiyorum ama merak ettiğin bir parça varsa cevap yazabilirim,teşekkürler :).

Esra: Olabilir tabi :)

Nihan: Bu çıkışı bekliyordum aldığımdan beri bu ve biker bot ayağımdan çıkmıyor resmen değil mi :)) Ok dolaba bakacağım hehehe..

Kumral: Onlar gelmek isterse çıkıyorlar gayri ihtiyari, konuşmak sorun değil, dilediğin kadar konuşabilirsin :)

P.fiyonk: Ben de uzun süredir bu kadar ince çorap giymemiştim, hemen çizikler falan oluşuyor,zaten biraz sakarımdır ben, neyse kaçmadan kuurtardım günü :))

Neslie: İzninle yuh diyorum ben sana buradan bir 5-6 paket yollarım o paraya :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bilmeyenler olarak atladık, yazmamışsın diye:) merak ettim şirin bi şarkıdır o zaman, bakıcam:)

Adsız dedi ki...

ama bu botlar çok şeker nerden bulurum bende istiyorum :)MNG ama hangisi? help

Unknown dedi ki...

Ben MNG outletten aldım, Beyoğlu'ndan ancak sonra gidenlerin bulabildiğine dair bir işaret yok, iyi şanslar.

Fashioncholic Girl dedi ki...

ayy utandım şimdi :)

Pınar dedi ki...

aaa çok güzel olmuşsun cadı :)
ben de yakın zamanda file çorapla giymiştim buna benzer bir elbiseyi fazla şuh olmasın diye de babetle kombinlemiştim. nesli'nin dediği gibi benim noktalı çorabım kaçtı bile bi ara pentiye uğramalıyım.

Adsız dedi ki...

cadicim ya, cok alakasiz olacak ama bilsen bilsen sen bilirsin. yakinda bi arkadasin dugunu olacak ve 1 gece icin dogrusu bisey alasim pek yok. elbise ve hatta ayakkabi kiralayan biyerler var mi bildigin, hem de bi de trendy/chic falan olursa ne ala.

Unknown dedi ki...

Pınar: Sagol :)

F.G: Olur öyle şeyler ;) x

Adsız: Aklıma gelen bir kaç tanesini yazayım sen bir araştır, eminim bir şeyler bulursun,günümüz modası aksesuarlarla kombinleyip oldukça güzel sonuçlarda elde edebilirsin:

Şeymel vintage ( Beyoğlu): 0212 244 73 62
Porto Bello (Cihangir): 0212 245 49 05

Second Chance (galata):0212 252 68 36

tuguna dedi ki...

Ay cadi super olmussun gene:) Ben bulamadim noktali corap hala. H&M'de oldugunu duymustum ama benim bulundugum sehirdeki H&M'de yok maalesef. Bana yilbasi hediyesi yollamak istersen bi penti corap hic fena olmaz:P

Bu arada yandaki istek listende gorunce aklima geldi; Topshop'ta buna cok benzer hatta belki daha hos bir bot var. Gerci o da cok ucuz sayilmaz ama belki muadilini arasan aklinda olsun dedim. Ben almayi dusunuyorum ama sitesinde bitmis, belki yine gelir diye kontrol ediyorum surekli.

Unknown dedi ki...

Yolla cadicim yolla, seve seve giyerim bende:) Zaten Penti'nin gozunu seviim, AA simardi iyice! Ama bi tarz var ki, biraz biraz kanima giriyor gibii..ama nasil giyebilecegim hakkinda senin engin yardimlarina ihtiyacim var, vee diger tum stylish arkadaslarin:)

bir goz atin pls,

http://store.americanapparel.ca/rsaphtc.html?cid=203

Black&Sand rengi tercihim tabii...

Adsız dedi ki...

cadıcım evet bu bir şarkı, ama sözleri böyle değil: http://en.wikipedia.org/wiki/Down_by_the_Bay

bir de thights değil tights olacak;)

elbisen çok güzel bu arada=)

bir cadının guncesi dedi ki...

ya cadıcığımm detaycılığımdan olsa gerek, ben senin bu mor yüzüğünü uzaktan çok beğendim, acep yakın çekim bir fotosu varsa koysan çok mu şey istemiş olurum??
:)

valerie dedi ki...

ben yıllardır pentiden alıyorum bu modeli.başka yerlerde bende göremedim.gerçi ne farkedebilir ki ?
bu arada elbise şahane olmuş...bu arada bu post arkasında sırt dekoltesi olan,vatkalı,bandage siyah bir elbiseye ihtiyacım olduğunu hatırlattı bana.hmm nerden başlasam..any idea?

reader:) dedi ki...

ya kıyafetin çok güzel ama onun dışında söylemeden geçemeyeceğim, insanın sana sarılası geliyor ya ne kadar şirinsinn gülmek eminim çok yakışıyordur sana:))

Unknown dedi ki...

Tuguna: Yollarım tabi,gönder adresini :)Muadilini istemiyorum ben onu istiyorum :)), Beymen'de ince topuklusu vardı, indirimde yaklaşıyor belki :p Teşekkürler :)

Neslie: Ben bu çorapların yeşili ile ilgili geçen sene giyermisiniz diye post yapmıştım ama giyen vardı siyahlı olanı oldukça, bence siyah,gri, beyaz gibi notr renklerle giyilebilir, hoşuma giden imaj bulursam atarım.

Reader: :))) Çok sağol, evet devamlı gülmek istediğim söylenebilir ;)

Val: Bilmem yine de farklı markalarda görsem alırdım, denyeleri veya tonları farklı olabilir ama çok bariz farklar olabileceğini sanmıyorum. Sırt dekolteli bandaj elbise hiç gözüme çarpmadı ama Topshop ve Zara balangıç noktaları olabilir. Bir tane MNG'de görmüştüm mavi/lacivert tonlarında payetli mini elbise ama sırtı dandel kaplıydı.

B.C.G: Sandığım yüzükse mor değil metal o, üstünde noktaları var, Beyoğlu'nda bir yerlerde rastlayabileceğin bir şey, teşekkürler :)

Adsız: Bu başlığı atarken bu kadar uğraştıracağını düşünmemiştim ancak senin verdiğin linkte varyasyonlarda alta bakarsan orijinalinin whale ile olan olduğunu göreceksin ben de sözlere buradan bakmıştım http://www.elyrics.net/read/w/ween-lyrics/polka-dot-tail-lyrics.html

Teşekkürler :)

Nihan dedi ki...

Pentinin çorapları çok dandik oluyor. geçen gün arkadaşımla konuşuyorduk. En fazla 3 giyimlik ömrü oluyor, fiyatı uygun ama kalitesi çok kötü diye. Mümkün olduğunca Pentiden kaçıyorum ben, ama başka bir markadan puantiyeli çorap olmaması ilginç...

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ay yok, vs sanki, geçen pentiden bir çorp aldım füme, 29 TL!!! gereksiz pahalı geldi, gerçi çorap piyasasını pek bilmem paso siyah alırım o da penti ya da oroblu marka olur. ama bana fazla geldi 29 tl..

ZET Fashion dedi ki...

Bu çorap için daha uygun bir ayakkabı düşünemiyorum, oxfordların da güzel durabilir ama bu ayakkabı tam olmuş :)Nedense ben uzak duruyorum bu trendden, bana olmaz gibi geliyor.
Birde, tek yalnışın ingilizcen olsun be cadı :)
İyi bayramlar!

Unknown dedi ki...

Seda: O kadar pahalı Penti var mıymıs? :) Bu çorap 6,75 mi ne ama ben Calzedonia'dan aldığım siyahlara sanırım senin aldığın çorap kadar para veriyorum, gerçi çok uzun süre giyebiliyorum :)

Z: Teşekkürler :) Ben de bu kadar düzeltileceğimi tahmin etmiyordum ama hayat sürprizlerle dolu ;)

Sıla Yılmaz dedi ki...

cadıcım çok beğendim bende.. bu çoraptan bende aldım ama giydiğim gün kaçtı nasıl olduysa..
birde başka bir markadan daha almıştım ben 2 sene önce ama hatırlayamadım şimdi aklıma gelirse yazarım onun puantiyeleri biraz daha sıktı..

Unknown dedi ki...

Ben de neredeyse kaçırıyordum ama çizgiler oldu, çok çizgi olunca da o çorap ister istemez kullanılmaz hale geliyor, teşekkürler :)

valerie dedi ki...

:) ben 2 gece dayandırabiliyorum bu çorabı,bazen de 1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...