5 Ekim 2009 Pazartesi

Wishing you a colourful monday

Yoğun ve yorucu  geçen bir haftadan sonra İstanbul'a döndüğüm  gün, gri gökyüzü insanı depresif bir havaya sokmak için uygun ortamı hazırlasa da, ayaklarımı uzatıp bugün işe gitmemenin keyfine kesinlikle varacağım. Geçiş mevsimleri hepimizin ne giyeceğimiz konusunda zorlandığı zamanlar olurken, model Hanne Gaby Odiele, bunu renklerle oynayarakta yapabileceğimizi göstermiş, seçimleri benim hoşuma gitti, bloga geri dönüş için de güzel bir başlangıç olur diye düşündüm.


After a tensed and busy week, I'm back to my hometown but the gray sky is ready to make anyone depressive however I'll definitely be enjoying my day off today. Transitional clothing may always be a challenge for everyone but Hanne Gaby Odiele made it wonderful by her colourful choices. I like the result and though it might be a nice beginning for my comeback.

Altamiranyc

4 yorum:

Nihan dedi ki...

Hoşgeldin cadı. Ben de bugün sezonun ilk botunu giydim.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

:) cadı hoşgeldin, özlettin!

Kumral dedi ki...

hanne'nin tarzını sevip sevmediğime henüz karar veremedim. (hanne'nin diğer sokak stillerini de göz önüne alarak konuşuyorum.)vlada roslyakova tarz olarak favorim. :) bu arada hanne'nin 2 yıl öncesinde ciddi bir trafik kazası geçirip bu yüzden modellik kariyerine uzun süre ara vermek zorunda kaldığını biliyo muydunuz. karşıdan karşıya geçerken araba çarpıyo ve nerdeyse bütün kemikleri kırılıyo. ne üzücü. :( neyseki iyileşmiş.

Unknown dedi ki...

Nihan: Hoşbulduk, hava düzeldi ama tam çıplak ten+bot zamanı, bir kendime geleyim giyerim ben de öyle bir şeyler :)

Seda: Valla ben de özledim normal yaşantımı, çok sağol :))

Kumral: Ben de her zaman Hanne'nin seçimlerini beğenmiyorum ama dün evde karanlık havada otururken, renkleri bana iyi geldi, sunu diyebilirim ki Vlada R.'de favorim değil. Neyse ki iyileşmiş bu garip yüz hatları ondan sonra mı böyle oldu acaba :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...