31 Ekim 2009 Cumartesi

Wear Velvet


Yine tembel bir dönemde olduğumu anlamak çok fazla çaba gerektirmiyor, böyle zamanlarda www imdadıma yetişiyor, kadife severlere ithaf olunur.

I'm in a lazy period again, you can tell it easily. When I'm like that I like to get support from www, dedicated to the velvet lovers.

www

8 yorum:

Nihan dedi ki...

Sorun şu ki ben bu tarz fitilsiz kadifeye asla dokunamıyorum. Şimdi bile içim kötü oldu.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

moda, eskiyi estetize edip zamana uyarlama konusunda çok başarılı! :)
sadece üst-baş değil her konuda, tüketilen ve üretilen her yerde.

bu arada geçen gün ben de kadife ya da fırfırlı ya da zımbalı bişiler bulurum diye tokacıya girdim. 'kadife bişi var mı' dedim kız da 'kadife mi' dedi. ben de 'evet kadife. bu kış çok modaymış' dedim. (-mış) ekini de kız kendini bilmiyor gibi hissetmesin, ukala bir müşteri gibi olmayayım diye ekledim. kız da 'aa öle mi' dedi. evet bilmeyebilir diyeceksiniz tüm yorumcular olarak, ama görevi trendleri ve modayı takip etmeyi de içermeli bence. ya da ben fazla idealistim.

2 sene önce de nişantaşı beymen'de, cansu dere benzeri bir kız vardı müşteri ilişkilerinde. onla laflarken 'takawear ürünleri jean katında mı' demiştim, kız 'o ne' demişti. konu nerden nereye geldi:)))

arada tembel olup böle trendlere de yer vermekte fayda var kısaca öle diyimm..

Unknown dedi ki...

Seda: Eğitim şart diyorsun, o yaşadığın bizim başımıza da çok geliyor bir de sana bir şeyi bilmiyormuşsun, yanlış konusuyormussun muamelesi yapmıyorlar mı o zaman tırlatıyorum :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

aynen aynen! sanki garip bişi söylüyorum:))

ZET Fashion dedi ki...

ah cadı ahh

http://www.shopbop.com/luna-velvet-dress-elizabeth-james/vp/v=1/845524441855518.htm?folderID=2534374302155172&fm=whatsnew

bu elbiseyi istiyorum deli gibi :( anneme gösterdim ipek kadife kumaşı varmış onda, belki yaptırılır dedi ama hiç bilmem ben öyle güzel diken terzi nerde var falan... indirime girer mi acaba şöyle yüzde 90 :))

Unknown dedi ki...

Z: Gerçekten güzelmiş, kol detayı, dekoltesi,rengi..

ZET Fashion dedi ki...

:( Dimi... bizdeki kumaş siyah, aynısını yaptırsam güzel olur ama bu kadar güzel olur mu bilmiyorum, harika bir rengi var. Sadece hayallerimde kalıcak galiba.

Unknown dedi ki...

Aynı olmaz tabi ancak benzeri olur :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...