6 Ekim 2009 Salı

My latest girl crush: Leigh Lezark



Kendisi defile müziklerinin aranan ismi NYC çıkışlı The  Missshapes grubunun üçte birini oluşturur, dj'dir, modeldir, ön sıranın ve partilerin aranan ismidir. Mango'nun da dikkatini çekip 2010 kataloglarında yer almıştır, ben de siyah, sade seçimleri, seksi ama mesafeli  havası ile kendisini sevmekteyimdir, duyurulur :)

She is the one third of the NYC based trio The Missshapes. She is a dj, model, front row regular and a ultimate party girl. Mango also relised her potential and gave her a space at their 2010 winter katalog. I love her mostly black, simple outfits, with her sexy and cool attitude, this is my statement :)

Stylesightings,TFS,style

4 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

hastasıyım!

Trendtastic NY dedi ki...

DJ deyince hatirladim. Ben bu kadini Fashion's Night Out'da Versace'de DJ'lik yaparken gordum. Beyaz fermuarli elbise giyiyordu ve inanilmaz guzel gorunuyordu.

Noni dedi ki...

Cool hatun ben de sevdim :)

Kürksever dedi ki...

Bunca fotoğraf arasında bir kadın hiç dişlerini gösterecek kadar gülmez mi? Son iki fotoğrafında zombi gibi çıkmış, o yüzden son yıllarda sıkça gördüğümüz elbiseyi askıda taşırmış gibi taşıyan ifadesiz ruhsuz robotik manken kategorisine sokuverdim. Yalnız tavus kuşu tüylerinden mantosu muhteşem, belirtmeden geçemedim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...