2 Ekim 2009 Cuma

Leopard Love



YSL leopard print ankle boots
YSL leopar desenli botlar

Ben pek leopar deseni sevmem ama benim  dışımda herkes seviyor :)   Kullanacaksanız aşırıya kaçmamaya ve tek parçada kullanmaya çalışın, en güzeli aksesuarlarda kullanmak.

I'm not into the leopar prints but everyone else is :) If you wanna use it don't overdose, try to have one piece in your outfit, the best is leopard accessories.



Kate'nin meşhur ceketi
Kate's infamous coat
Sartorialist,TFS,Stealthstyle,shopbop,www

8 yorum:

♥sibelinsu♥ dedi ki...

bu cekete benzer bir model de mng de var..kesinlikle muhteşemdi..ilğilenenlere duyurulur..:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet, kesinlikle, less is more!!

canDirekli dedi ki...

üst bölümde 3. resimdeki kadını neden Ali Larter sanıp duruorum yarım saattir anlamadım

ama leopar.... nefes kesici..
tabi kullanıma bağlı bu Jessica Szohr gibi lak diye bi çantada kötü bi leopar kullanırsan berbat olur ama tek parçalar babet yada şal tarzı şelerde kendini gösterirse güzel bi hava kadtar die düşünüyorum! :)

Stilcatcher dedi ki...

Cadıcım,ben de sevmezdim.Sonra şu Rusya taraflarında yaşarken gözüm mü alıştı ne,kendime ayakkabı alırken buldum:)Bi de kış akşamları klasik akşam gezme kıyafetim siyah t shirt,bol siyah pantalon,leopar kemer ve kalın topuklu mary jane kılıklı leopar ayakkabılarım...:)

deniz dedi ki...

leopar deseninden resmen korkuyorum ama bu sezon elimiz mahkum kullanıcaz moda öyle buyurduysa :D

alışverişkolik (: dedi ki...

Bayılıyorum leopara! Nevresim takımı,babet,çizme,kürk,kolye,küpe,fular,çorap,çanta,toka,eldiven.. vs. ne ararsanız bende mevcut ve fazlasına hayır demem! Kısaca tam bir leopar hastasıyım. :) Dolayısıyla bu habere de çok sevindim.Muhtemelen vitrinlerde bolca leo göreceğiz :) Thank u cadıı :)

fashion satisfaction dedi ki...

leopar desenini kesinlikle kıyafet ya da ceket olarak giymeye karşıyım..ben kate moss leopar desenli şalını çok seviyorum benzer bir tane de ben aldım ve en favori aksesuarım resmen başka hava katıyor kıyafete..
benim blogumu da gezerseniz sevinirim fashionsatisfaction.blogspot.com ve türkçe modaveunluler.blogspot.com a uğrayabilirsiniz daha yeni başladım türkçeye ama katkılarınız bekliyorum :)

Kürksever dedi ki...

Ne varsa doğada var!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...