9 Ekim 2009 Cuma

Dolgu topukların hakimiyeti

Platform ayakkabılardan sonra dolgu topuklar da sonunda kendilerini ifade edecek ortama kavuştular. Rahat kullanımları, boyunuza boy katması sebebiyle hepimizin favorileri arasında olan dolgu topuklar artık çok daha ön plandalar. Son zamanlarda, blogosferdeki stil blogu sahiplerinin fetiş unsuru haline gelen Acne marka Atacoma dolgu topuklu botların öncülüğünde başlayan bu akım Givenchy İlkbahar/Yaz 2010 kreasyonunda da görülmesi sebebiyle bir süre daha dolaplarımızda yer edecek gibi gözüküyor.


After platforms, wedges had their turn, too. Their comfy usage and affect on your height make them ladies' favorite and it's very obvious we'll see more of them. Lately, Acne Atacoma wedges become a fetish object for most of the bloggers on the blogosphere but Givenchy's S/S 2010 collection told us wedges are here to stay.





Acne Atacoma botlar
Acne Atacoma Black Metal Wedge


Givenchy S/S 2010

Fashiontoast,Cocorosa,Style,Olsenananoymous,Stylebubble,Garance Dore,

12 yorum:

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

uffffffffffffffff,givenchy süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu fashiontoasttaki kıza bayılıyorum, ne giyse yakıştırıyor:) ince ama hoş bir inceliği var.

kılavuzum karga dedi ki...

hiç beğenmiyorum ben bu ayakkabıları...

Nihan dedi ki...

En son Givenchy'ye benzer, Ninewestten seneler önce aldığım sandaletlerim var ama bu kadar bariz değil topukları. Bilmiyorum Cadı, sanırım bunları benimsemek için zamana ihtiyacım var. Şu an için no way diyorum ama biliyorum ki moda söz konusu olunca hiçbir zaman büyük söylememek lazım.

Adsız dedi ki...

Dolgu topuk kesinlikle tercihim, seviyorum ama napiiim ayrıca da çok rahat.

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

dolgu topuk beğenen 1 erkek görmedim daha, gören? :)

sinem dedi ki...

Acne botlara hayranım bu sezon,internette sürekli karşıma çıkıp canımı sıkıyolar çok şirinleeerrrrr netten fln sipariş olayına girilebilirmi Türkiyede satışı yoktur ztn diilmi beymen de fln ?* Bilen varmı arkadaşlar?* (:

Stilcatcher dedi ki...

Ben de Cocorosa 'yı seviyorum.Çok yaratıcı bir tarzı var.

Brunette and Blonde dedi ki...

Givenchy kremi beğendim.dolgu topuk çok moda olsa da stilettoların yanından bile geçemez benim için:))
Blonde

Unknown dedi ki...

@Sinem: Benim bildiğim kadarıyla buraya Acne'nin sadece jeanleri geliyor, ayakkabı getirene henüz rastlamadım. Bu model için internette de pek şans olacağını sanmıyorum, gerçekten büyük patlama yaptı ayakkabılar, bir şey bulursam buraya post ederim.

Unknown dedi ki...

dolgu topuğu bana melissa sevdirdi! bilstore'dan her sezon birkaç modelini kaptığım melissa :)) o kadar çok aldım ki sanırım bi sonrakini bedava alabilicem mağazanın kartındaki puanlarla hehhee...normalde sevmem pek, zaten uzun bi insanım ama o renkli plastikler beni kendimden geçiriyoo.. internetten falan almıyorum genelde bişi çünki her şeyi bulabiliyorum buralarda

Aslı dedi ki...

Dolgu topuk seviyorum, özellikle de günlük hayatta değil de çalışırken ayakta çok kalacaksam tercih ediyorum. Ama bunlar çok abartılı bence, kesin olarak ASLA GİYMEYECEĞİMM!! diyebileceğim türden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...