21 Ekim 2009 Çarşamba

Black gloves

Eldivenleri görünce hemen korkmayın. Geçen kış bu pançoyu! aldığımda, aklımda uzun drapeli eldivenlerle giymek vardı ancak zaten sene de bir kere giydiğim için yapamadım. Geçen günlerde sıcaklık biraz düşünce, bu fikrimi,aklımda uygulamaya koysam da, dışarda hava o kadar soğuk olmadığı için gerçekleştirmiş sayılmam ancak fotoğrafını çekmekte bir mahsur görmedim. Botlar MNG outletten düşeş fiyata alınmıştır, kısa topuklarıyla günlük hayattın koşuşturması için oldukça ümit verici duruyorlar.

Don't get intimidated by the gloves because last year when I got this poncho thing, to wear it with drapey gloves was all in my mind. However, it's a piece that I only wear once a year thus I couldn't do that in the past. When the degrees fell quite much for a couple of days lately, I tried to put that thought on process however  it wasn't that cold outside, but I did the shots anyway. The boots I got MNG outlet sometime ago,they were cheap and seem very promising for the running around daytime.







Panço/Poncho: Zara - Tayt/ leggings: Clockhouse - Eldivenler/Gloves: Hatırlayamadım, I can't remember - Kolye/Necklace: H&M -Çanta/bag: Vintage -Botlar (Yeni)/Boots(New): MNG

17 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

şu resmi görene kadar uzun eldivenlere önyargılıydım.çok ama çok yakışmış.içimde şu an da kopan uzun eldiven merakı oluştu.nerden nasıl bulabilirim?benimde olmalı:)
kombinin çok şık.sevgiler...

Unknown dedi ki...

Botlara ba-yıl-dım!..Daha bugün mango outlete baktım ama yoktu bu model=(
Hep diyordum ki ''önü bağcıklı, siyah deri, topuklu ama çok yüksek olmayan gün boyunca rahat edebilceğim birşey olsun'' ve bulamıyordum hiçbir yerde..Tarifimin aynısı hihi(=
Yaa inşallah ben de bulurum cadıcım çok beğendim!

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

botlarına bayıldım. çok güzel kombin cadıcım.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu sefer cidden küstüm. ben de bu botlardan is-ti-yo-rum! muhteşemler!

panço ve çanta da harika, biliosun bu çantanı beğeniyoruım.

eldiven de yüzüksüz daha güzel olurdu belki. ama denemek lazım, insana kendini harika hissettiricek bişi aslında:)

Unknown dedi ki...

Cadı ,uzun zamandır bu kadar güzel bi kombin yapmamıştın desem bana kızar mısın:) Bayıldım...

Nasilgiysem dedi ki...

bu botlar bir harika!!! Yeni mi aldın? Hangi Outlet' den aldın, numarası var mıydı?!? aaaah, sanırım tansiyonum çıktııı! :))

Unknown dedi ki...

BOTALRINA BAYILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM bende almaliydim onlardan !!! cok güzel kombine etmisstin tüm detyalari

ANNEMİNELİ dedi ki...

super kombın olmus bayıldım:) hem panco, hemde eldıvenler yıllardır cok begenıyorum ama uzun eldıvene ınsanların gozlerının bırazdaha alısmasını beklemek lazım mı dersın yada gıyelım gıtsın mı ha :)

Pınar dedi ki...

harika :)

yasemin dedi ki...

bence bu kıyafet müthiş olmus

Unknown dedi ki...

Ah hepinize teşekkürler :)

P.Fiyonk:Uzun eldiven güzel bir aksesuar hatta deri istiyorum uzun zamandır ancak bulabilmiş değilim,ben de gri de var. Zara, Accessorize,Mango ve bir sürü aksesuar satan yerde bulabilirsin, ben bunu İstiklal Caddesi'nin sonlarına doğru olan uzun 2 isimli bir aksesuar mağazasından almıştım ancak ismini hatırlayamadım,griyi de Zara'dan almıştım .

T:Sağol :) Ben alalı yine 1 ay falan oluyor, İstiklal Caddesi'ndeki outletden.

Seda: Yüzüğü takmıştım eldivensiz, boşa gitmesin dedim, eldiven üstü bilezikte hoş oluyor, teşekkürler :).

Cindrella: Tabi ki hayır, çok merci :))

Lydia: İstiklal Caddesi Mango outletten 1 ay kadar önce aldım, fazla numara olduğunu sanmıyorum, fiyatını da söylersem sanırım tansiyonun daha da yükselebilir, 70-80 arası bir şeydi( 80 değildi kesinlikle), çok karlı bir alışverişti :)))

A.yemekleri:Bekleme boşveeerr :)))

Eylul dedi ki...

Botlar gerckten harika tek kelimeyle bayıldım.Outlet outlet dolasmak lazım...Ben de cok seviyorum uzun elbise panco da cok severim sonbahar da cok kullanıslı oluyor.Super bir kombin olmus..

Nasilgiysem dedi ki...

bugün gittim Taksim' deki Mango Outlet' e ama tabiki de yoktu :'(((((((
güle güle giy moda cadısı, Lydia teyzenizin selamı var de o güzel bebeklere *fıııııırrrk :'( *

alışverişkolik (: dedi ki...

Vovv! Bunu da sevdim :) Botlar harika,güle güle kullan.

redbull dedi ki...

harikasın yaa panço ve eldivenler SÜPPERR:))

pembe fiyonk dedi ki...

birçok mağazaya baktım ama bir türlü senin eldivenlerinden bulamadım.geçen nişanlım bulmuş hediye etti nasıl sevindim anlatamam.en yakın zamanda bloga eklicem.sevgiler.

Unknown dedi ki...

teşekkürler :)

P.F: Güle güle kullan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...