7 Ekim 2009 Çarşamba

Bir süre sonra

Kıyafet postu zamanı!!! Çeşitli engeller sonrası, fotografları post edebilecek duruma geldim.Siyah-beyaz hakimiyetinde, zımba soslu, şaşırtmayan bir görünüm.

Outfit post time! After some problems, I have been able to post some photos. The look is no surprise a black and white ensemble with stud details.


Üst/Top: Miss Selfridge -Tayt/Leggings: Clockhouse - Hırka/Cardi: Bershka - Ayakkabı/ Shoes: Fendi -Çanta/Bag: Marc Jacobs - Bilezikler/Bracelets: Accessorize-Indus

13 yorum:

Adsız dedi ki...

hırka ve üst birlikte çok güzel görünüyor !

tugba dedi ki...

cadıcım zımbalı üst çok güzelmiş saçlarının rengi çok hoş:)

Nihan dedi ki...

Cadı, şimdi üstünde görünce bu soruyu soracak en doğru kişinin sen olduğunu fark ettim. Adam gibi tayt arıyorum. Beşiktaş'ta bir taytçı var Zara'nın vs taytlarını satan ama beden denk getirmek çok zor oluyor. Bu senin üstündekilerin bir de sanırım paçaları fermuarlı. Uzun lafın kısası, nereden aldın Cadı? Tavsiye edebileceğin taytçı var mı?Üstü ekstra beğendim.

...KGgirl... dedi ki...

zımbalı üst super hemde çok hoş olmuş kombinin ve yakışmış

uğur böcüğü dedi ki...

bende konbiniye bayıldım :)

tuguna dedi ki...

Tayt kadar rahat bir sey yok sanirim:) Ben de aradigim yandan fermuarli tayti buldum sonunda, sende gorup kiskanmistim hatirliyorsan:P Bir de jeggins bulursam tamamdir. Ben de sevdim giydiklerini, zaten az renge bayiliyorum, hosuma gitti.

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

Cadı Marc Jacobs çantaya taktın sanırım bu ara :)

Sıla Yılmaz dedi ki...

çok sade ama bütün gün rahat ettirecek bir kombin olmuş canım

Unknown dedi ki...

Hepinize çok teşekkürler :)

Nihan:Bunun paçaları çıtçıtlı, Clockhouse marka, ben Terkos'tan almıştım hatta cadıpazarında sattım 1 adet ama Clockhouse C&A'nin markası, Profilo ve Bakırköy'de mağazaları olması lazım. Bir de fermuarlı olan var o0nu da Miss Selfridge'den almıştım indirimde, Topshop, Zara'ya falan da bakılabilir.

Tuguna: Ben de jeggings sevmiyorum nedense :)

K.K: Evet öyle sayılır :)

Nihan dedi ki...

C&A'yı azimle ignore ettiğimden hiç aklıma gelmemişti. Gute Idee. Danke.

nesrin dedi ki...

taytının aynısı bendede var cadı. kombin çok hoş olmuş. tam senin tarzın. taytalrın bilek kısmında herhangi bi aksesuar olmazsa çirkin duruyorlar.C&A da çok hoş ekose uzun gömlekler var 25 TL gibi komik fiyata satılıyorlar.

Unknown dedi ki...

cadii merhaba ben didem seni uzuun zamandır bayılarak takip ediyorum tek kelimeyle mükemmelsin aldıkların giydiklerin benim ne alaka diyeceklerim sende müthiş duruyor bu kadar durdum şimdi niye mi yazıyorum çantana ilk görüdüğümden beri aşığımmm:))

Unknown dedi ki...

Çok çok sağol Didem :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...