12 Şubat 2014 Çarşamba

Sunday coffee



Merhaba :). Bu hafta hayatımda başka bir sayfa açtım ve tam zamanlı çalışmaya geri döndüm. Alışılacak yeni ortamlar, yeni insanlar, yeni bir düzen üzerinde çalışmalarım devam ediyor, bu sebeple bloglarda genelden fazla aralar olursa bilin ki yeni işimle alakalıdır :). 


Kıyafet fotoğrafları pazar günü gidilen ve açıkhavada cereyan eden, bir 15. yaş doğum günü partisinden  sonra çekildi. Pazartesi gününün koşuşturması başlamadan, bir kahve iyi geldi.




Tayt / Leggings: Miss Selfridge
Botlar (Yeni), Gömlek (yeni), Mont, kolye / Boots(new), Shirt (new), coat and necklace: Zara
Sweatshirt ( Yeni/ New): Mango
Çanta / Bag: Sisley

5 yorum:

Ahu dedi ki...

Ağzın çok çirkin. Keşke yüzünü kapatmaya devam etseydin.

Adsız dedi ki...

Ben bu blog sahibesinin ne tanıdığı, ne arkadaşı, ne de avukatıyım! Yalnızca adı üstünde konusu MODA olan sayfanın nacizane bir takipçisiyim!İsminiz AHU ama içiniz çok çirkin olmalı-ki yorumunuzdan da bu anlaşılıyor-!Kostümün uyumuna bakın siz.Size göre güzel olmayan şey bir dişçiye bakar ama sizin ruhunuzun çirkinliği ne olacak???

Adsız dedi ki...

Sweatshirt çok hoş yeni sezonda ben de bir tane edindim kombinle de uyumlu olmuş. Henüz yeni olmama rağmen belki benimkine de bakarsınız:) http://bellemelange.net/blog/

gulenyus dedi ki...

Yüreği güzel insanların gülümsemesi de böyle sıcacık olur. Direkt olarak tanımasam da karşıdan hissettiğim bu.
Böyle her şeyde (nasıl başarıyorlar bilemesem de...) olumsuz bir şeyler bulan insanlara karşı inadına inadına kocaman gülümsemek, şen kahkahalar atmak lazım lazım.
Mutlu ve işinizde huzurlu, başarılı günleriniz olsun inşallah ^_^

gamze turan dedi ki...

Çok hos görünüyorsun. bu arada kolye tam benlikmis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...