10 Şubat 2013 Pazar

Tommy Hilfiger İlkbahar -Yaz 13


Cape Town, Hindistan ve Kenya'ya gitmeyi ister miydiniz? Ne o kadar zamanım var, ne de bütçem derseniz size oraların havasını yaşatacak en kısa yol olarak Tommy Hilfiger İlkbahar-Yaz 2013 koleksiyonunu önerebilirim.  Denizci esintileri taşıyan parçalarla Table Mountain'a seyrederek maviliğe yelken açabilir,  Hindistan'ın ruhunu yansıtan pembeler ve turuncularla bir filin üzerinde seyahat edebilir veya sıcak toprak renkleriyle Kenya'da safaride olduğunuzu hayal edebilirsiniz.

Here is Tommy Hilfiger's SS'13 collection inspired from trips to Cape Town, India and Kenya. 








Bildiğiniz sıradan jeanler bir süreliğine artık dolapların bir köşesine saklansın. Renkli, çiçekli, puantiyeli seçenekler sizi kucaklamaya dünden razı.

Ordinary jeans can sit in the closets for a while. Colourful, polka dot or flower patterned ones are  ready to embrace you.



Bir Basset Hound sever olarak, Hilfiger ailesinin köpeği Morgan'a bayıldım. 

As a Basset Hound lover, I really love the Hilfiger family's dog called "Morgan".



Bu Biscolata'daki Carlos diye kızlar tarafından uyarılana kadar, ben yukarıdakinin kim olduğunu çıkartamadım. Fotoğraf kendisine biraz haksızlık etse de, bu da sizlere benden küçük bir hediye olsun. Ne yapıyorsam, sizler için yapıyorum :) .

Camera doesn't do the justice for him but this is an eye candy for you my readers. Whatever I'd  do, I'd do it for you! :)


Burada Morgan'ı breton bir üstle görmektesiniz. Şapka ise ona yakıştığı kadar bana yakışır mı, bakın işte bundan emin değilim. :)

Here's Morgan again with his Breton top. I'm not quiet sure if that hat would look better on me or  the dog. :)


Hoşçakalın!

Later!

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...