11 Mart 2011 Cuma

Friday Beauty and more


Merhaba! Bloglara ulaşılamama durumundan dolayı buradaki postlar azaldı, DNS ayarlarımı değiştirmediğim ( Hala da değiştirmiş değilim), bloguma ara sıra ulaşabildiğim günlerde yazı yazabiliyorum, bugün de o günlerden biri. Konudan hala haberdar olmayanlar,Bloguma dokunma'nın  facebook'taki gruba dahil olup neler olup bittiğini takip edebilirler. Bunun dışında twitter'dan da takip etmeyenler için son günlerimi özetlemem gerekirse, iş, ev rutini dışında, sonucunu önümüzdeki hafta göreceğiniz ( Umarım!!!) güzel bir çalışmaya dahil oldum, Bir Avuç Deniz filminin galasına Gamze Saraçoğlu'nun Müsvedde koleksiyonundan buruşuk efekti verilmiş lacivert elbisesi ile katıldım. ( Bugün ne giydim başlığı değerlendirilmesini talep ediyorum).Paris Moda Haftası'ndan Louis Vuitton defilesinden, en çok da yine Kate Moss'u  podyumda görmekten hazzettim ve onu cuma güzeli bölümüne layık buldum.Kar, fırtına, deprem.. derken işte yine cuma oldu.


Hi! Sorry I'm not a good blogger lately because blogspot is still banned in Turkey so I can only write whenever I had a chance to sneak into my blogspot account. I still deny to change my DNS numbers and if you'd like, you can still support the cause "don't touch my blog" from Facebook page. If you're still not following me from the twitter , I have to tell you what ı've been up to lately. I was involved with a nice shoot which you will be mostly probably and "hopefully" seeing it next week, I've been to the premier of a Turkish movie called  "Bir avuç deniz" ( A fistfull of sea) with this gorgeous crinkled navy dress from the designer Gamze Saracoğlu's Musvedde collection.( And I hope this can be count under the the way I wore title? )  I liked Louis Vuitton show from Paris Fashion Week and mostly seeing Kate Moss on the catwalk again so I thought it would be a nice choice for Friday beauty section. Snow, storm and a earthquake later, here's Friday!


Elbise/ Dress: Gamze Saraçoğlu
Botlar / Boots: Topshop
Fabsugar

9 yorum:

Kürksever dedi ki...

Kate Moss'un Cuma güzeli olduğu yazıda Kate Moss'a yakışır bir "bugün ne giydim?" olmuş:)

DNS ayarlarını değiştirmek çok kolay, özellikle Windows'ta. Bilgisayarı yeniden başlatmak bile gerekmiyor:)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

elbiseyi co begendım.
papiler ise cok sk duruyo
bir elbise ve ayyakkabı kadını güzellştirmeye yeter.

bu sıkıntılarımızı da atlattıgımız gun gelicek ınsalah.

goncaninsepeti dedi ki...

çok şık olmuşsun, ben de blogumu taşımıycam ,açılmasını umarak bekliyorum, bu arada mart sayısında Mag dergisinde blogunu gördün mü haberin vardır gerçi, :)

Adsız dedi ki...

Hatunun (kate) bacaklarına bakın süper..

elbisenin sırt dekoltesi muhteşem görünüyor..

deniz saatçioğlu dedi ki...

Gamze Saraçoğlu elbise çok güzel görünüyor ama biraz daha detaylı görmek isterdim.

www.denizsaatcioglu.blogspot.com

Unknown dedi ki...

wow, very sexy!!! love it

zeyneğ dedi ki...

elbise çok hoş ama Kate Moss'un podyuma sigara ile çıkmasından hiç hoşlanmadım.

shoe devotee dedi ki...

WOW diyorum ve susuyorum. :)

Unknown dedi ki...

Merci merci :))

Zeyneğ: Ben de sigaradan nefret ederim ama Kate Moss olunca yadırgamadım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...