11 Mart 2010 Perşembe

Desa'yla bahara merhaba

Dün bilgisini verdiğim üzere akşam Desa'nın Nişantaşı mağazasında yeni sezon tanıtımı ve bahara merhaba partisi vardı. 19:30'da başlayan partiye, saat 20:00'ye doğru katıldım ve hemen koleksiyonlara göz atıp, oldukça fazla fotoğraf çektim.4 ayrı konseptte hazırlanan koleksiyonda somon, mavi ve mavinin tonları, sütlü kahve, mor ve siyah, beyaz, kırmızı renkler göze çarparken, genelde çalışan kadına hitabeden ürünler vardı. Derinin altın çağını yaşadığı günümüzde  Desa'da seçenekler oldukça fazla. Farklı renklerde incecik ceketler ve trençkotlar deriyi daha sıcak günlere de uygun bir hale getiriyor. Gözlerim deri siyah yüksek belli bol kesimli şort veya yine yüksek belli etek aradı ancak bu tanıma uyan bir şeyler bulamadım.

Last night I was invited to Desa Nişantası store for spring party and launch of their new season collection. The items weren't my style, mostly for corporate employee ladies, neutrals, blue hues,purple, black,white and red were widely used in collection. My favorites were from the two collaboration with Samsonite, Victor&Rolf and Alexander McQueen.
Erkek koleksiyonunda özellikle çapraz asılan, uniseks olarak kullanılabilen çantaları oldukça beğendim.
I like the unisex messenger bags from men's collection.

Tarz  farklılığından dolayı bana uyan bir şeyler bulmanın zor olduğu mağazada en çok beğendiklerim Samsonite Black Label için Victor&Rolf tarafından tasarlanan koleksiyon oldu. Üzerlerinde fiyongu ile oldukça şeker bir görünüme sahip olan sette en büyük bavul ve bir küçük boy çekçekli çanta her seyahate gidenin sahip olmak isteyeceği türde. Yine aynı şekilde Alexander McQueen tarafından tasarlanan koleksiyonda, bavullarda beyaz renk hakim olurken, bahar koleksiyonunda gördüğümüz sürüngen etkisi yadsınacak gibi değildi, bu koleksiyonda da kısa seyahatlerde kullanılabilecek siyah çanta favorimiz olurken, fermuar tokalarındaki parmak izi baskıları güzel bir McQueen dokunuşu olarak hafızalarımıza kazındı.


Tarzını sevdim.
I like her style.


Parmak izi  güzel bir McQueen dokunuşu
Fingerprint, nice McQueen touch.


Gecenin devamında Den Cafe'ye küçük bir ziyaret yaptık, çiçekli bileklik Desa'nın hediyesi. İsmi dün akşam D. tarafından konulan passion fruit ile yapılan Lolita'yı denemenizi şiddetle tavsiye ederim :)

The little bracelet with flower is the souvenier from the night, we killed the night at Den Cafe. I strongly recommend you to try "Lolita" a  cocktail with passion fruit , which my friend D. found the name last night.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Parmak izi detayını yakalaman süper olmuş nekadar orjinal

gm94 dedi ki...

fotoğraftaki kız adanalıdaki sofia olablrmi?

KRİSTAL KÜRE dedi ki...

bej fırfırlı cekete bayıldım. Desa da yakın. Bi ara bakim mutlaka ;)

Ilgın dedi ki...

Oh my Lady Dior, OH MY!

Adsız dedi ki...

elinde içkin olan fotoğrafa bayıldım :D

Kız kıza toplandık dedi ki...

Ocak ayinda samsonite'in McQueen serisi brands for friends sitesinde satisa cikmisti. o sirada isim vardi ve satisin acildigi saatten 40 dk sonra siteye geri dondugumde herseyin satilmis oldugunu gormustum.birsey alamadan elim bos donmustum :(

Unknown dedi ki...

K.K.T: Ben de geç kalmıştım bakmak için, belki yine olur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...