25 Eylül 2012 Salı

Beni merak etmeyin! :)



Kıyafet postu yapmak zor, elimizde ne var?  Fashion's Night Out'tan kalanlar. Günler uzun, 12 saatten fazla süren çalışma saatleri, fazla bir şeye zaman bırakmıyor. En azında güneş bizimle. Duyduğumu göre İstanbul'da havalar artık sonbahara dönmüş, ben dün akşam yorgunluğumu denize girerek attım, bana hala yaz :)

What I have to post as an outfit? Remainings of Fashion's Night Out. Days are long, working hours lasts more than 12 hours so not much time left for anything. At least we have sun. As fas as I heard fall is now in Istanbul, I swam at the see after a long day yesterday. :) It's still summer to me.



Gömlek /Shirt: Acne
Etek /Skirt: Marni at H&M
Çanta/Bag :Primark
Ayakkabılar/Shoes: Zara
Bileklikler/Bracelets: H&M, Marc by Marc Jacobs.


20 Eylül 2012 Perşembe

Prada Real Fantasies Fall/Winter 2012


Belek'ten merhaba! Günler çalışarak geçiyor bir şekilde, bloguma bakmak değil, New York'tan sonra bakabildiğim bir defile bile yok, anlayacağınız moda benim için biraz fantazi dünyası bu aralar.

Hi from Belek! Days are passing by working hard. I can't even look at my blog and not seen any fashion show since New York Fashion Week in conclusion fashion world is a fantasy for me.

14 Eylül 2012 Cuma

Yaz bitmese?


Dün akşam Fashion's Night Out 3. kere yapıldı ve ben bu sefer mekanımı  İstinye Park olarak belirledim. Mağazaların aktiviteler ve indirimlerle şenlendiği akşamda, duraklarımız H&M ve Fabrika oldu. Bir süre sonra kendimizi dışarı atarak Yapı Kredi ve Finlandia Vodka'nın  eğlencelerine tanık olduk. Sizler neler yaptınız?
 Antalya'ya gidişimi  1 hafta sonu daha erteyelebildim, evde bir haftasonu daha geçirmeye bir itirazım yok. I Love Sale 2'den kıyafetimi paylaşmadığımı farkettim, hadi beraber bir göz atalım.

Last night Fashion's Night Out was hold for the third time in Istanbul and I chose to be in Istinyepark. My stops were H&M and Fabrika and it was  fun with all of the activities and sales. After sometime we've found ourselves outside of the mall, enjoying Yapı Kredi and Finlandia Vodka lounges. What you have been up to at FNO? 

I am happy to postpone my trip to Monday and glad that I can spend one more weekend at home.  I remember that I haven't shared details of my I Love Sale 2 outfit, here you go!




Üst (Yeni) / Top (New): T by Alexander Wang
Şort/Shorts: H&M
Ayakkabı /Flats: Steve Madden
Şapka/Hat: Miss Selfridge
Gözlük/Sunnies: Celine
Bileklikler/Bracelets: Cruciani, Urban Outfitters, Loopie Love

11 Eylül 2012 Salı

Goodbye Istanbul!


Bu hafta hiç bitmese ve ben Antalya'ya gitmesem. Evet sonunda acı gerçeği sizle paylaşmanın vakti geldi, 14 Eylül'den itibaren, iş nedeniyle ben 1 aylığına Antalya -Belek'e yerleşiyorum. Evimi, alışkanlıklarımı, arkadaşlarımı bırakıp,bir otel odasında yaklaşık bir ay geçireceğim. Projeler, moda haftaları, yeni sezon alışverişi, bugün ne giydimler, festivaller.. çalışma temposu sebebiyle biraz arka plana atılacak, özlenenler listesi giderek uzayacak.  Tek tesellim bu günlerin hemen arkasından, bir güneş gibi yükselen Londra seyahati planları, sık dişini Cadı.

Biraz da kıyafet üzerine konuşalım. Bu aralar giyinmeye bile vaktim yok, o yüzden daha basit kıyafetlere yöneliyorum. Tişörtün iki bina arasından gözüken mavi gökyüzüyle instagram havasını pek beğendim.

I wish this week is never over and I won't go to Antalya. Yes, it's time to confess ; I have to spend a month in Belek - Antalya because of work. I'll leave my home, my habits, my friends and spend a month in a hotel room. Projects, fashion weeks, new season shopping,outfit photos, festivals.. have to be postponed because of the heavy work schedule and the missing list will get longer. My only relief is planning a London trip, just right after this madness.

Let's talk about my outfit a little. I rarely have time to think about my clothes so I'd go simple. I love this tee's Instagram vibe, with the blue sky seen between the two buildings.



Tişört (Yeni) /Tee (New): MM6 (Maison Martin Margiela )
Jean /Jeans: Ksubi
Ayakkabı /Shoes: Zara
Gözlük /Sunnies: Marni at H&M
Aksesuarlar /Accessories: Marc by Marc Jacobs, Urban Outfitters,Mango, H&M

9 Eylül 2012 Pazar

Alexander Wang Spring Summer 2013 full show


Bildiğiniz üzere New York Moda Haftası baş döndüren bir  hızla devam etmekte. Alexander Wang'in koleksiyonu da gerek detayları zengin parçaları, gerek defile şovuyla fazlasıyla ilgi gördü, ben de videoyu hayranlıkla izledikten sonra sizlerle paylaşmalıyım diye düşündüm.  Şimdi arkanıza yaslanın ve bu moda şovunu izleyin. 6:18 civarındaki önden çift yırtmaçlı elbiseleri siz de çok beğeneceksiniz.

As you all know NYFW is on and continuing on the highest speed. Alexander Wang's show is one of the best with great detailed pieces in the collection and as a fashion show. After I've seen the show thought I have to share it with you. Now relax and press play to witness this great show. You'll also die for the double slit dresses around 6:18.

8 Eylül 2012 Cumartesi

Bir I LOVE SALE 2 böyle geçti

Geçen hafta bu saatlerde #ilovesale2 hazırlıkları yapıyorduk. İşte gerçek perde arkası:

Last saturday in these hours we were preparing for #ilovesale2 and here's the real backstage :


O gün askılarda yerini alacak parçaların bulunduğu bavullar ,Den Cafe'nin girişini bir nevi havaalanına çevirmişti.

That day our suitcases which have the pieces to be sold, made the Den Cafe's entrance like an airport.


Giysilerin sergilendiği eşeklerin montajını itina ile, kendi ellerimizle yaptık :)

We even put the display rails together with our own hands :)







Iconjane'le iş arasında Milliyet Cumartesi'de  çıkan #ilovesale2 haberine göz attık.

Me and Iconjane took a look #ilovesale2 story in Milliyet Cumartesi paper even though we were busy.



6 Eylül 2012 Perşembe

Mango Fall 2012 Fashion Show

Mango defilesi dün akşam Çırağan Sarayı'ında gerçekleşti. Askeri etkilerin, metaliklerin, leopar deseninin fazlasıyla kullanıldığı defilede benim favorim erkek koleksiyonu oldu.

Mango Fashion Show was last night at Cıragan Palace Kempinski Hotel. Army inspired pieces, metallics and leopar patterns were widely used and my favorite was the men's collection.
















3 Eylül 2012 Pazartesi

Sırt dekoltesi severim


Yine bir pazartesi, iyi haftalar! Haftasonu çok güzel ve yoğun  bir I Love Sale 2 organizasyonu geçirdik. Tüm  detayları yakında burada olacak , konuyla ilgili Milliyet Cumartesi'de çıkan haberi görmediyseniz, buyrun buradan. Yaz biterken giyemediğim bu tatlı elbiseyi de, roportaj günü giydim ve listeden bir parça daha silindi.

Ben yine kaçmak zorundayım, görüşmek üzere!

Another monday, I wish a great weekend for all of you. We had a great I love Sale 2 garage sale on Saturday. All details  with pics will be here soon but before that there was an interview on Milliyet Cumartesi paper which you can see here.

I am so happy that I could wear this lovely dress before summer ends on the interwiev day.

I have to leave you again. See you soon!




Elbise /Dress: Fabrika
Ayakkabı ve kemer /Shoes and belt: Zara
Bilezikler/ Bracelets: H&M, Alacatı, İskoçya ve Mısır Çarşısı'ndan
Yüzük/ Ring: Forever New
Gözlük/Sunnies: Celine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...