29 Mart 2012 Perşembe

Sweet Life


Delevigne kardeşler hala moda dünyasındaki popülerliklerini korurken abla Delevigne sade ama seksi seçimlerle Madame Figaro'ya konuk olmuş, eh malzeme güzel zaten fazlasına ihtiyaç yok öyle değil mi? ::) Sizin favoriniz  hangisi, Poppy mi, yoksa Burberry modeli Cara'mı? Ben ikisini de eşit seviyorum sanırım :)

As Delevigne sisters still remain popular in  fashion world, big sis Poppy made an apperance on Madame Figaro in simple yet sexy outfits. Since the material is great, I don't think she needs more, don't you think? :)) Who's your favorite Poppy or Burberry's face Cara? I think I like them equally :) .



 

Fashiongonerouge

27 Mart 2012 Salı

3 boyutlu katlar


Burberry podyumundan, her yere yayılan 3 boyutlu katlamaları sık sık görmeye başladık. Bazı örnekleri göze hoş gelse de, fazla katların görünümünüzünde katlı görünmesine sebep olma tehlikesi mevcut. Yukarıdaki örneklerin ne giydiğine bakarsak:

Hanneli Mustaparta: Tibi 
Carine Roitfeld - Rooney Mara: Givenchy
Josephine de la Baume: John Galliano

Bu tür parçaları Asos, Zara, River Island, Opening Ceremony,3.1 Phillip Lim.. gibi markalarda da bulabilirsiniz.

From Burberry show to everywhere, now we see 3 folds very often. Although there are some nice pieces around, sometimes there is a possibility, they may create wrong impression about your body. Here's what they wore:



Hanneli Mustaparta: Tibi 
Carine Roitfeld - Rooney Mara: Givenchy
Josephine de la Baume: John Galliano

You can also find  3 fold pieces in brands like Asos, Zara, River Island, Opening Ceremony, 3.1. Phillip Lim.

Whowhatwear

22 Mart 2012 Perşembe

Zara April Lookbook


Gelecek günlerde bizi neonların, canlı renklerin, pastellerin, volanların beklediğini açıkça görebileceğiniz Zara'nın Nisan Lookbook'unda,  Liu Wen'de varsa bu blogta yer alması için fazla sebebe gerek yoktur.

Zara gathered all the spring  trends like neons, bright colours, pastels and peplums in their April lookbook. Plus  Liu Wen is modelling so I can't see any reason for this not to be on the blog.










Studded hearts

Moda Operandi gözüyle Paris Moda Haftası


Bu aralar videolarla bozdum.  Taylor Tomasi Hill hayranlığımı bilirsiniz. Hani eski Marie Claire stil ve aksesuar  direktörü, yeni Moda Operandi artistik direktörü. Moda Operandi ne derseniz, en son Paris Moda Haftası'nda gelecek kışın koleksiyonlarından bir parça gördünüz, istiyorum dediniz, işte bu site sizi o parçalara beklemeden ulaştırıyor. Neyse, Taylor'un liderliğindeki Moda Operandi Paris Moda Haftası'nın özetini eğlenceli bir şekilde yapmış. Carven, Louis Vuitton, Isabel Marant podyumlarından görüntülerle bu eğlenceli video izlenesi.

I'm kinda obsessed with videos lately. Here's another one including Taylor Tomasi Hill leading Moda Operandi crew and enjoyable result with great collections from Carven,Louis Vuitton and Isabel Marant.

20 Mart 2012 Salı

Kate Moss Ritz'i uğurluyor

Kate Moss Vogue Amerika'nın Nisan sayısında couture koleksiyonlarından parçalarla karşımıza çıkıyor. Lokasyonun biraz kendisinin önüne geçtiği çekimler, renovasyon için kapılarını kapatan Paris Ritz oteline bir veda niteliği taşıyor.

Kate Moss is sporting gorgeous gowns in April issue of Vogue US. In this editorial seems like the location is more important than her since Paris Ritz closes its doors for renovation so it's like a farewell to the Hotel. 









Fashionising

19 Mart 2012 Pazartesi

Michael Kors AW 2012 - Backstage and front row

r

Michael Kors en son koleksiyonunu "rujunuzu sürün, erkek arkadaşınızın paltosunu çalın" diye tanımlıyor.

"Put your lipstick on and steal your boyfriend’s coat" – that's how Michael Kors describes his latest collection. 

15 Mart 2012 Perşembe

Bana biraz güneş gerek


Yine güneş yok! Ben de uykusuz ve huysuzum. 1saatir sipariş verdiğimiz yemek de gelmedi, belki ondandır.  Bir öğle yemeği kaçamağında çektiğimiz bu güneşli fotoğraflar daha iyi hissettirir mi acaba? Umarım :) Üzerimdeki hiç bir şey yeni değil, biraz dolabı kurcaladım. Akşama enerji toplamam lazım.Yine yapılacak bir sürü şey, gidilecek bir sürü yer var. İyisi mi takipte kalın


No sun again! I'm sleepy and cranky. It's been over an hour and the food I ordered hasn't arrived yet, maybe that was the reason. Do you think these sunny photos we took on a lunch break  help us to feel better? I hope so :) Nothing on me is new, I did some closet search. I need to get myself together till evening. There are things to do and places to go so stay tuned for the details.

  



Kazak/ Sweater: Topshop
Etek, gömlek ve çorap/Skirt, shirt and thighs: Zara
Palto/ Coat: River Island
Ayakkabılar/Shoes:Nine West
Çanta/ Bag: BCBG Max Azria
Kolye/ Necklace: Kenneth Jay Lane for Avon
Gözlük/Sunnies: Vintage

14 Mart 2012 Çarşamba

Living the Americana Dream


Bu blogta kendimi bile kışlık kıyafetler içinde görmekten sıkılmışken, güneşli bu editoryala rastladım. How to Spend it Magazine için yapılan çekimlerde, bu yazın hitlerinden kısa üstler ve yüksek belli etekler, dantel ve aplike, Prada, Erdem, Proenza Schouler, Louis Vuitton gibi markalardan seçilerek California Çölünde çekilmiş, e güzel de olmuş.

While I'm really bored even seeing myself in winter clothes, I've bumped into this sunny editorial. It's been shot for How to Spend it Magazine and showing a great examples of summer hits like cropped tops w,th high waisted skirts, lace and applique along with grest pieces chosen from  Prada, Erdem, Proenza Schouler, Louis Vuitton. I like this editorial which shot in Califonia dessert.








Fashiongonerouge

12 Mart 2012 Pazartesi

Orange crush


Yine muhteşem! bir hava ile haftaya merhaba dedik. Haftasonum sakin sayılırdı, bir tek cumartesi akşamı  Morro'da akşam yemeğini takiben, bir Asmalımescit turu yaptık. Morro güzel, sıcak bir yer. Yemekler güzel, müzikler güzel, servis de çok iyiydi, gidilecek İtalyan restoranı kategorisine eklenmesi tavsiye olunur. 

This week has started with a great! weather again. My weekend was mostly quiet. I've tried a new Italian restaurant called Morro. It was a nice experience on  food, athmosphere, music  and  service wise.

Bu kıyafeti geçen hafta pazar, ev için bir şeyler bakmaya Masko mobilya kentine gittiğimizde giydim. Havanın buz ama güneşli olduğu nadir günlerden biriydi. Masko'nun büyüklüğüne karşılık, ev için fazla bir şey bulamayıp, bir lamba ile dönmek biraz üzücü oldu. Anlaşılan o ki, koca koca mobilyalardan, swarovski taşlardan hoşlanmayıp, deli gibi paralar veremeyecekseniz zevkli ev döşemek de zormuş.  

I wore this outfit to furniture shopping, when the weather was so cold but sunny. Masko is a huge center with a lot of shops but we couldn't find nice pieces we were looking for, only bought a lamp.

Biraz da kıyafet üzerine laflayalım. Kazak ve kolye  markaların erkek reyonlarından. Bazen öyle şeyler oluyor ki, sokakta böyle şeyleri giyen erkekleri görmediğimiz için, bütün bunlar da bize kalıyor diye mutlu oluyorum :). Kazağı kendime alırken, mavisini de erkek arkadaşıma aldım. Bedenler de uyduğu için, canım istedikçe maviye de, el atıyorum :)

My outfit consist of 2 men's collection piece; the sweater and the necklace. Sometimes, the fact of not  having many guys to try a bold way in fashion  makes me happy 'cause we can buy those pieces very cheap on sale. I also bought cobalt blue colour of this sweater  for my bf and I wear it whenever I want :)

Güzel bir hafta olsun!

Have a great week! 





Kazak /Sweater: Zara men
Gömlek/Shirt: ???
Parka ve çanta /Parka and bag: H&M
Yelek/Faux fur vest: Cynthia Rowley
Jean/Jeans: Acne
Botlar /Boots: Zara TRF
Gözlük/Sunnies:???
Kolye/Necklace: Topman

10 Mart 2012 Cumartesi

Pembe ve ben


İyi haftasonları :) Bu kıyafeti giyerken motivasyonum tam olarak neydi bilemiyorum. Bir türlü bitmek bilmeyen kar yağışımı, rahat olma isteği mi, kendimi neşelendirmek mi..? Hepsi mi? Tam olarak bilemesem de sonuç bana göre biraz farklı, karışık ve renkli oldu ama ara sıra değişiklik lazım. ;) Bugün sevgilim eve dönüyor, yaptığım alışverişleri ortadan kaldırmam, evi biraz toparlamam lazım, bu arada bir bakımdan da geçmek gerekiyor. Anlayacağınız bana yine oturmak yok.

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum, görüşürüz :)

Good morning :) I'm not sure about my motivation while I chose this outfit. It could be never ending snow, desire feeling of comfort or cheer myself up? Or all?? I don't know mush about the reason but the result was different, mixed and colourful considering my standart outfits but hey everyone needs a change once in a while anyway :) Today my bf is coming home, I have to get red of shopping bags in the living room, tidy up a bit while set in order of myself.  Looks like no sit down and relax for me.

Have a great weekend, see you soon :)





Kazak/ Sweater :Zara
Gömlek/Shirt: New Look
Tayt /Leggings: Versace at H&M
Botlar/Boots: KG by Kurt Geiger
Kolye/Necklace: Urban Outfittters
Yüzükler/Rings: H&M, Disney Couture

9 Mart 2012 Cuma

Marni at H&M ganimetleri


Ne ümitlerle gitmiştim halbuki çarşamba akşamı İstinye Park'a. O kolyelerden, o platform ayakkabılardan, kısa paça pantolonlardan da alacaktım. Neyse daha fazla ağlamayayım, ben o savaş ortamında  Marni at H&M'den bunları kaptım. Bir şort, bir gümüş rengi düz sandalet, bir etek ve erkek koleksiyonundan bir gözlük (Evet o da bana :) ) Bir set bilezik ve pembe ipek şort da  dün arkadaşım D.'nin evinin yolunu tuttu. Siz bu koleksiyondan bir şeyler alabildiniz mi? Hadi bakalım söyleyin :)

I was aiming for necklaces, platform shoes and cropped pants but these are the pieces that I gained from that war environment. Did you get the pieces you want from that collection?  Talk to me! :)

8 Mart 2012 Perşembe

A&Y Marka yaza hazır


Network, Fabrika, Divarese, Que, T-Box.. gibi markaları bünyesinde barındıran  A&Y marka, yeni koleksiyonlarını geçen hafta, tasarımcılarıyla da buluşulan bir organizasyonda tanıttı.

A&Y Marka is a multi brand company consist of brands like Network, Fabrika,Divarese,Que, T-Box.. . They had a fun organization last week for their Spring 2012 collections.


Network yine sade kesimleri, keskin hatlarıyla zamansız bir tarz sunuyor.
Newtwork is again well known for its clean, sharp lines which offers timeless pieces.



Tanıtımın yapıldığı Ersa Office mağazası, her zaman önünden geçip, içeri girmek istediğim bir yerdi. Böyle renkli ve zevkle döşenmiş ofislerde çalışmak bir başka olmalı.

The launch took place at Ersa Office store, where I always wanted to see inside, that must be a great feeling to work in that kind of colourful and tasteful offices like that.



Duvarda izimi bırakmadan olmazdı!

Ofcourse I made my mark on the board.







Tüm markaların içinde bana en fazla hitap edeni modern tasarımlarıyla Que idi.Yukarıda gördüğünüz ceket  optimum motorcu ceketi olarak pek çok kişi ve benim tarafımdan sevildi.

Que was my favorite brand among all of those, everyone loved this biker jacket for the upcıoming spring.


Twittergiller: Soldan sağa iconjane, Arzu Kaprol, niceboys :)

Twitterpeople:  iconjane, Arzu Kaprol, niceboys :)






Fabrika'daki Elif Cığızoğlu farkınnı hissetmemek için kör olmak lazım. Iconjane bizzat Elif Cığızoğlu tarafından giydiriliyor.

Turkish designer Elif Cığızoğlu now designing for brand Fabrika which you can feel the dramatic difference. Here she's helping Iconjane to wear a cropped jacket from new collection.





T-Box her zamanki gibi en yerinde duramayanı, en renklisi.

T-Box as always the most cheerful and colourful one.


Orijinalinde benimle başlayan langırt maçı, arka arkaya sebep olduğum goller yüzünden jübilemi yapmama neden oldu.Neyse fotoğraf çekmek daha güvenli :) Iconjane, Alışverişcini ve Offnegiysem in büyük karşılaşması :)

A big fussball game between Iconjane, Alışverişcini and Offnegiysem.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...