31 Mayıs 2011 Salı

It's always sunny in Philadelphia but not in Istanbul



Cumartesi günü Freshtival için, güneşi göremesek de içimden pantolon giymek gelmedi, çiçekli elbisemle gelmeyen yaza kendimce artık zamanın geldiğini hatırlatmaya çalıştım. Kıyafetimde farklı şehirlerden,farklı yıllarda alınsa bile bir H&M hükümranlığı söz konusu ve hiç bir parça yeni alınmış değil. Tatile 1 gün kaldı ancak havaların kararsızlığından bavulumu bile yapamadım, önerisi olan var mı?

I chose a dress with flowers for Freshtival on Saturday and tried to remind summer it's time to arrive. Even I bought every piece from different cities in different years, you can see H;&M is the brand dominating the outfit and nothing is new. My short hoiday is a day away but I couldn't have been packed yet because of the weather's condition so do you have any suggestions for me?

Elbise, parka,çanta, kolye,yüzük / Dress,parka,bag,necklace and ring: H&M
Botlar /Boots: Zara
Kemer /Belt: Oysho
Gözlük /Sunnies: Şeymel Vintage







Fotoğraflar /Photos: Iconjane

30 Mayıs 2011 Pazartesi

I was at Freshtival



Müzik dolu, eğlenceli bir haftasonu bizi yine pazartesiye taşıdı, bu hafta sadece 3 gün çalışacağım için duruma katlanabilirim diye düşünüyorum. :) Cumartesi Freshtival günüydü, saat 16:00 sularında Den'de bulusuldu, Küçük Çiftlik Parkı'na yüründü. Güneşsiz günden korkmayan festival severler, müziğin keyfini çıkartmak için çimlere yayılmıştı bile. Can Bonomo'yu 2. kez  dinledik ama festivalin bana tanıttığı yenilikler Crystal Fighters ve Miller  Music Factory djlerinden Tnt oldu. Bol muhabbet, biraz festival stili, fonda müzik derken Noisettes sahnede göründü, "don't upset the rythm"la hızlı bir giriş yapıp, eğlenceli performanslarını göz açıp kapayıncaya kadar bitirdiler.Noisettes'den sonra benim için heyecanlı bir bekleyiş başladı, Leftfield için değiştirilen sahneyi bile izlemek keyifti, en önden ayrılamadım. Leftfield hayal ettiğim gibi kaliteli müzik, hipnotize eden görsel şovlarla bizi zıp zıp zıplatırken, tam içimden geçirdiğim anda Afrika Shox'un melodisinin girmesi sonucunda inanılmaz bir mutluluk yaşadım :)

Yine güzel bir festival daha bitti, daha çok festvalin olduğu  müzik dans dolu günler özlemimiz bakalım hangi organizasyona kadar sürecek? Kıyafet detayları mı? Lütfen bir sonraki postu bekleyin ;) .

After a great weekend with full of music and fun , here comes the monday but hey it's ok since I'll be working only 3 days. :)  Saturday was the day for Freshtival music & art festival . I met new groups and dj like Crystal Fighters and dj TNT but Noisettes and the Leftfield were on my short list for this festival. Noisettes started with don't upset the rythm and finished in a blink, well I felt that way . Leftfield was so great I couldn't leave in front of the stage even they were preparing the equipment. 


Outfit details will be in my next post so see you soon!.


Yaman fotoğrafçı Koray Caner  iş başında / Koray Caner "the festival photographer" at work.


Festivalin en favori yiyeceği bu patateslerdi / Festival's favorite food was these potatoes.


En küçük katılımcı, yağmur botlarıyla festival stiline uyum sağlamış / The youngest festivaller adapted to festival style with her rain boots.





Hayır dansetmiyorum, arkadaşlarımı görmenin heyecanını yaşıyorum. / No, I wasn't dancing , just in the exciting moment of seeing my friends.










27 Mayıs 2011 Cuma

Sen,sen ve sen benimle geliyorsunuz!!!

Bu sabah nedenini bilmediğim bir mutlulukla uyandım. Cuma olduğu için mi, yarın Freshtival olduğu için mi, yoksa mini tatilimize 5 gün kaldığı için mi tam olarak bilemiyorum ancak bu ruh hali beni bikinilere bakmaya yöneltti. Gözüme Koton 2011 Swimwear koleksiyonu ilişti, sonra düşündüm ve dedim ki, ben bu tatilde hangilerini bavula atardım? Bunlar bir sürü güzel bikini ve mayonun arasından Bozcaada tatili için seçtiklerim ama her tatile uygun başka seçenkler mevcut, gidin kendiniz görün.


This morning, I woke up happy with no reason. Is it because of Friday or Freshtival music festival is tomorrow or my mini holiday is in 5 days, I really don't know but I ended up looking at the swimwear. I though about what  I'd  take to  Bozcaada for my upcoming holiday and I've chosen some styles that could have packed. There are many on the Koton 2011 swimwear collection but here's my short list:



24 Mayıs 2011 Salı

Chill-Out Festival 2011



Merhaba! İş yoğunluğundan yapamadığım Chill-out festivali postu vakti!. Pazar günü uzun süredir heyecanla beklediğim şehrin en havalı festivaline "bana göre" erken sayılabilecek bir saatte 14:30 sularında giriş yaptık ancak çimenlikteki son alanlardan birini kapmaya zar zor yetiştik diyebilirim. Bu sene her zamankinden daha mı kalabalıktı emin değilim ama yine çok eğlendiğimden fazlasıyla eminim. Performanslardan Waldeck ft. Zeebee, Kraak&Smaak ( Yine çok eğlenceliydiler) ve tabiki Kruder & Dorfmeister benim için en iyilerdi. Kraak&Smaak'ın bugün bana twitterdan biz çok eğlendik siz de mi demesi  festivalle ilgili diğer bir güzellik olurken, sizi festivalin iki güzel anı ile başbaşa bırakıyorum.

Güzel an 1
Güzel an 2




Festival yan gelip yatma yeri midir? Ee, evet :)

Kıyafet konusuna gelirsek, hava oldukça sıcak ve güneş yüzü görmemiş beyaz bacaklarımı,güneş ile buluşturmak için harika bir fırsattı bu yüzden tercihimi şorttan yana kullanıp fazlasıyla konforlu bir festival geçirdim.

Artistik fotolar için teşekkürler Iconjane / For the arty photos thanks to Iconjane




Hi guys! On sunday it was a favorite time of the year for me because Chill-out Festival 2011 was held  and I had  total blast again with the performances of Waldeck ft. Zeebee, Kraak&Smaak  and ofcourse Kruder & Dorfmeister . The weather was very hot so I didn't miss a chance to wear  my shorts.





Bu festivalde beyleri daha çok beğendim. / I like guys' outfits more than ladies.


Şort ve çanta / Shorts and bag: H&M Divided
Tişört/Tee: Comptoir Des Cotonniers ( Diğer bir harika  Terkos ürünü)
Ayakkabılar /Shoes: Superga
Kemer /Belt: Zara
Gözlük/Sunnies: Urban Outfitters
Şapka /Hat: Pull &Bear

20 Mayıs 2011 Cuma

Kırmızı


O ne güzel bir perşembe günüydü


Dün 19 Mayıs Atatürk'ü  Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın özüne yaraşır, bir aktif bir gün geçirmek üzere 09:00'da buluştuk. Rotamız Karaköy'e yürüyüp Maya'da kahvaltı etmekti. Hayatımızdan kesitler üzerine ahkam kesilen yol çabuk bitti ancak Maya henüz açılmamıştı, o anda aklımıza eski dost Namlı geldi. Namlı'da midelere  şenlik kahvaltı sonrası aynı bölgede bulunan Bej'de bir kahve içip, ne zamandır gidilecekler listesinde olan Kağıthane'de vakit geçirdik.

Günün sonrası İstiklal Caddesi'nde gezilen  pasajlar, bir kaç parça alışveriş ( Bu aralar gitmeye değecek pek fazla bir şey göremedim), Asmalı Helvetia'da hafif bir öğle yemeği ve evde izlenilen Aşk Tesadüfleri Sever ( Ama biz filmi sevmedik :( ) ile günü noktaladık.

Bugün pazartesi gibi hissedilen bir cuma olduğuna göre, Pazar günü yapılacak olan Chill-Out Festival Istanbul'u haftasonunun en önemli etkinliği olarak şiddetle tavsiye edebilirim, tek ihtiyacımız olan biraz güneş :)


It was a national holiday yesterday and we made a plan to walk to Karakoy area and had breakfast there. Namlı was the place to be and couldn't resist a coffee at Bej Cafe afterwards. We'd like to come to houseof paper store in Bej for quiet some time so spent some time there. Later we walked to Istiklal street, did some shopping and had a quick bite at Helvetia. We watched a local movie called "Ask tesadufleri sever" but it was not really worth to see.


Since it's Friday, I strongly recommend Chill-out Festival Istanbul as an great altenative for Sunday, all we need is a little bit of sunshine :) 








Aradığımız aşk meğerse yakınımızda, Kağıthane'deymiş / The love we've been looking for was that close, at Houseof paper store.


Sevgilinizle yeni oyunlara var mısınız? / R u ready to play the new games with your lover? 





Ceket /Jacket : Topshop
Gömlek/Shirt: New Look ( Terkos)
Tişört / Tee: Pepe Jeans London
Tayt/Leggings: Clockhouse
Şal/Scarf: H&M
Ayakkabılar /Shoes: Lacoste
Gözlük /Sunnies: Marc by Marc Jacobs

19 Mayıs 2011 Perşembe

The Great Escape with Kate Moss & Terry Richardson

The Great Escape from Terry Richardson on Vimeo.

Gucci PreFall'11


Mayıs ortasını geçmemize rağmen güneş hala bize yüzünü doğru dürüst göstermemişken, bünyede D vitamini sıkıntısı baş göstermişken, Gucci PreFall 2011 görünümlerini sitesine koymuş bile. 70'lerin felsefesinden etkilenen modern tasarımlar, gri,siyah, petrol mavisi,  bordo gibi renklerle karşımıza çıkarken, geniş kenarlı şapkalar, diz üstü sımsıkı çizmeler, kemerler yine başrolde.

We've  already  left the half of May behind but still no chance with having sunny days. While we are strugging with the lack of vitamin D in our bodies, Gucci has already posted its PreFall'11 looks on the website. Modern pieces with the 70s vibe come in the colours like gray, black, blue, teal,maroon and styled with the accessories like wide brimmed hats,  tight over the knee boots and belts.





 Gucci.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...