31 Ekim 2010 Pazar

Iphone günlüğü 3

Günaydın! Güneşli,tembel  bir pazara, en iyi ne zamandır yapmadığım bu başlık gider diye düşündüm, VH1'da Groove Armada'dan "my friend" çalıyor, bu durumla pekte güzel gidiyor :)

Morning! I think Iphone diaries which I couldn't have done for a long time would be the best for a sunny and lazy Sunday. The song "My friend" from Groove Armada is on VH1  also is going great with this mood :)



Leopar çanta Miss Selfridge, benim gözüm daha küçük olan Topshop'ta ama...
Leopard bag from Miss Selfridge but I'm eyeing on the smaller one at Topshop.



Özlem Süer'in Akmerkez'deki Black Box mağaza açılışı

Opening of Ozlem Suer's store in Akmerkez called Black Box.


H&M 'den Blue My Mind , Pastel'den 24 (Yeşil olan)

Blue my mind from H&M, number 24 from Pastel



Bloglar kitabı 1. sayı

Bloggers' bookazine issue # 1


M.a.c.'in en şirin serisi "Venomous Villains"

M.a.c.'s cutest series ever "Venomous Villains"



Orly - Enchanted Forest


Bilun Şen'in mağazasından

From Bilun Sen's store opening






29 Ekim 2010 Cuma

Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun!

Günaydın! Bu haftasonunun büyük kısmını evde geçirmem garanti olduğuna göre, biraz blog ile ilgilenebilirim diye düşünürken maillerimin arasında duran bu fotoğrafı fark ettim, Bilun Şen'in mağaza açılışında, onun bir tasarımıyla, kıyafet detayları daha sonra.

Değerinin farkına vardığımız bir Cumhuriyet Bayramı dilerim!

Morning! It seems, I'm gonna spend most of the upcoming days at home so I thought it would be nice to pay more attenion to my blog. When I was looking through my mails, I found this pic to share with you, from Bilun Sen's store opening, I'll post the whole outfit later.

Today, we're celebrating the 87th years of our republic so hope we will have many years to come!

27 Ekim 2010 Çarşamba

Veee huzurlarınızda H&M


Bu yazıya daha sevimli bir şekilde başlamak isterdim ancak koltukta oturmuş, sabah geçirdiğim 20 yaş dişi operasyonunun başlayan ağrısı, midem de açlık kazıntısı, şarküteri tipi yerlerde bulunan yağlı patates cipsi beraberinde (Spesifik olmam gerekirse Cancan marka :) ) içilen ılık tarhana çorbasıyla beraber yazıyorum.


Neyse, düne dönelim gerçekten şehirde trafik bakımından acaip bir gündü ancak ilk daveti aldığımdan beri içimde heyecan kıpırtıları yaratan H&M Showroom ziyaretine, operasyonun ilk tarihi Salı olmasına rağmen gitmeyi aklıma koymuştum, şansıma bugune alındı da, moda için ölmek sadece bir deyim olarak kaldı :).

Kısa bir süreliğine de olsa uğramayı başardığım show room H&M gibi sade ama şık. H&M yetkilileri ile tanışma sonrası merakla beklenen sonbahar/kış 2010 koleksiyonundan parçalara artık bir dokunuş kadar yakınız. Kahveler, bejler,siyahlar,griler, kırmzılar,hayvan desenleri, grafik desenler elbiseler, bluzlar, ceketler, etekler, dar ve bol kesim pantolonlarda çokça kullanılmış. Koleksiyonda gördüğüm kadarıyla en beğendiklerim, siyah pelerin, drapeli etekler, ten rengi korse, dantel kısa üstler, siyah tulum oluyor. Erkek koleksiyonu showroom da daha az yer tutmasına rağmen, çocuk koleksiyonuyla beraber mağazada yerini fazlasıyla alacak. Benim için dünün en önemli ayrıntılarından biri de aksesuarlardı, kocaman fiyonklar, tül ve tüy detayları saç tokaları, büyük yüzükler, eminim benim gibi sizin de, ağzınızın suyunu akıtacak. Uygun fiyatları ile hepimizin dolabında güzel bir yer edineceğine inandığım H&M ilk mağazası ile 6 Kasım'da Bayrampaşa Forum Alışveriş merkezi, Aralık'ta ise İstinyePark'ta olacak ve inanın beklediğimize değecek.




I'm sitting on the coach and writing this post under affect of my wisdom teeth removal operation that I had this morning, not a glamorous start to talk about fashion, huh? We have been waiting for H&M come to Turkey for ages and yesterday we had a chance to take a preview before the store is open. Apart from the clothes I really liked the accessories and can't wait for the first store to be open on 6th of November at Forum Shopping mall.













Bayan Mor üst kısmı tamamen erkek koleksiyonundan olan parçalarla /  The top part of  Bayan Mor's outfit is from men's collection.




Dünkü kıyafetimize de bir göz atarsak / What I was wearing yesterday?

Şapka / Hat: H&M (Sonbahar/Kış 2010 / From A/W 2010 collection)
Etek /Skirt: H&M
Tişört /Tee: Kate Moss for Topshop
Hırka /Cardi: Topshop
Ayakkabılar(Yeni) /Shoes (New) : Aldo





Bu Aldo'lar yeni favorim olmaya adaylar / These Aldos are very close to be my latest favorite shoe.


25 Ekim 2010 Pazartesi

Seni dolabıma katmak istiyorum; siyah deri şort!


I'm still looking for a nice pair of black leather shorts.
Studdedhearts

Özet geç


İyi haftalar! Haftaya başlangıcı, Perşembe gittiğimiz Perwoll'un "giysime toz kondurmam" partisi ile yapalım. Galata'daki Bahar Korçan'ın butiğinde gerçekleşen akşama trafik sebebiyle varışımız biraz geç olsa da, ortam eğlenceliydi. O gece çekilip, anında  size verilen fotoğraflar gecenin anısını saklayabilmek için bir süre daha  bana yardımcı olacak gibi gözüküyor.

Biraz da hafta sonundan bahsedelim. Cuma akşamı bizim gibi net kuşlarının merakla beklediği "sosyal ağ" filmine gittik. Konuyla ilgili insanların daha fazla keyif alacağını düşündüğüm bu film bizlere göre, ilham verici ve eğlenceliydi.  Cumartesi Bilun Şen'in aksesuar butiğinin açılışı için Galata yollarındaydım, tasarımları arasından bir broş ve saç aksesuarını saflarımıza katıp, Mavra'da biraz soluklandık. Akşam çok gönüllü olmasam da, abartmadan bir gece turu attık, duraklar Novo, Lokal, Otto olarak belirdi, özellikle Novo'da çalan müzikler güzeldi.

Pazar günü, güzel havanın tadını Bebek'te çıkarttık, kahvelerimizi alıp parkta biraz fotoğraf çektik, dolayısı ile önümüzdeki günler için fotoğraf stoğumuz konusunda endişe etmenize gerek yok :) Sırası gelmişken, son iki kıyafet postunun ve bundan sonra gelecek iki tanesinin sizlere ulaşmasında emeği geçen kişi, sevgili Iconjane'dir, buradan kendisine kocaman bir teşekkür yollamak farz olmuştur, çok teşekkürler!  Pazar gününe dönersek, Tünel House Cafe'de atıştırılan bir şeyleri takiben, FB - GS derbisini seyredip, bir GS taraftarı olarak kaçanlara ve sonuca üzüldüm ve  günün son aktivitesini de tamamlayıp, evde ruhsal olarak kendimi pazartesiye hazırlama çalışmalarına başladım :)

Mutlu pazartesiler!

Hi guys! Let's give a start to this week with some outfit photos from last Thursday from the Perwoll's party. We were a little bit late but had fun anyway. On Friday evening, we've been to the movie " The social network" and I can say that it was an inspiration and fun at the same time but had a lot to give to the people net birds like us.

On Saturday, we've been to the accessories store opening of Bilun Sen at Galata, bought 2 pieces from there and had something to eat at Mavra before returning home. At night I wasn'y very eager to go out but I visited Novo, Lokal, Otto and enjoyed the music at Novo at most.
 It was a sunny sunday so been to Bebek and shot some photos after having some coffee so big thanks goes to the Iconjane for taking my photos lately. After having dinner at Tünel House cafe, we watched the derby of FB and GS as a GS fan, I felt sorry for  all the goal possibilities we did miss.  As the last activity of the day I tried to prepare myself for the upcoming Monday.

Happy Monday everyone!






Ceket ve bileklik / Blazer and cuff : MNG
Tişört / Tee: Kate Moss for Topshop
Etek/Skirt: Topshop
Ayakkabı/ Shoes: Aldo
Büyük yüzükler/Big rings: H&M
Çanta/Bag: Marc by Marc Jacobs
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...